Ilyen lesz a májusban érkező iPhone SE 2; ezeket szeretik a felhasználók az iPhone X-ben – mi történt a héten?

HusztiD 2018.04.28. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 646

Eltelt egy újabb hét, s ez idő alatt is egy rakás hírünk volt, melyek közül szokás szerint összeszedtük a legjobbakat.

applebotfinals

Ezekkel a specifikációkkal érkezik májusban az iPhone SE 2

Számos pletykát olvashattunk a második generációs iPhone SE-ről, melyről sokan hittük, hogy márciusban érkezik, mivel anno úgy szólt a pletykák zöme. Ezúttal a japán Mac Otakara számolt be a legújabb információkról, melyek ha igazak, akkor hamarosan érkezik az Apple új telefonja.

iphone-se-bottom-headphone-jack

Bővebben itt.

Sirin kívül minden egyéb funkciójával és tulajdonságával elégedettek az iPhone X felhasználói

A Creative Strategies egy korábbi felméréséből megtudhattuk, hogy az iPhone X 97 százalékos elégedettségi rátával bír, ami eléggé kiemelkedő aránynak nevezhető. A korábbi statisztikákból kiderült, hogy az iPhone X tulajainak 85 százaléka teljesen elégedett a készülékével, míg további 12 százalék csak szimplán elégedett, míg a maradék 3 százalék egyáltalán nem.

siri-iphone-x

Bővebben itt.

Fél napot vesz igénybe egy 6 számjegyű jelkóddal ellátott iPhone-t feltörni

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple erős titkosítást alkalmaz az iOS 11-ben. Eddig ugyan nem volt lehetetlen az iOS készülékek feltörése, de aki arra adta fejét, annak nagyon nehéz dolga volt eddig. Legutóbb a Motherboard számolt be a Grayshift vállalat egyik új termékéről, a GrayKey-ről, amit pont arra találtak ki, hogy általa könnyedén feltörhető legyen egy iOS 11-et futtató iPhone vagy iPad.

graykey1

Bővebben itt.

Az iPhone X egyik újdonságával érkezik a második generációs iPhone SE

Pont a napokban számoltunk be arról, hogy milyen specifikációkkal érkezik május folyamán az iPhone SE 2. Ezúttal egy újabb hírrel szolgált a jól ismert szivárogtató, Benjamin Geskin, aki pár új infót vél tudni a telefonról.

674499.apple-iphone-se-32gb

Bővebben itt.

Nagy dolog van készülőben, duplázza OLED berendeléseit az Apple

Pont az elmúlt napok folyamán volt egy olyan hírünk, mely szerint az Apple továbbra is drágán kínálhatja az idei évi iPhone csúcsmodelljeit, mivel egyelőre csak a Samsung fogja legyártani az OLED paneleket. Korábbi pletykák arra hivatkoztak, hogy olcsóbbak lehetnek a telefonok, de a múltkori hírnek köszönhetően azonnal szertefoszlottak eme remények.

2zau6e8

Bővebben itt.

További érdekességek

Mondhatni negatív hírrel indultunk neki a hétnek, hiszen beszámoltunk, hogy lehúzza a rolót a legutolsó Apple Watch-ra szakosodott hivatalos almás szaküzlet, ami után bemutattuk a kaliforniaiak legújabb csodagyerekét, Daisy-t. Az iOS 11-ben megújult App Store az eddigi statisztikák alapján igencsak jövedelmező a fejlesztők részére, illetve nagy vonalakban megtudhattuk, hogy milyen lesz az ősszel érkező iPhone modellekben az A12-es processzor.

Web

A hét második felében a Huawei vezetője elárulta, hogy ők már az iPhone X előtt évekkel megtervezték a belógó kameraszigetet, majd jöttek a kemény adatok, mely alapján közel sem teljesít olyan jól az iOS 11, mint ahogyan sokan várták. Végül kiderült, hogy az Apple teljesen újratervezi az iPhone brand-et, majd jött az újabb sajnálatos hír, mely szerint hivatalosan is kinyírták az AirPort termékeket.

Ezek jutottak a 2018-as év tizenhetedik hetére. Jövő héten feltehetően újabb bétákat ad ki az Apple, illetve május elsejéről sem szabad megfeledkezni, ugyanis ekkor lesz az Apple legutóbbi, 2018 Q2-es pénzügyi konferenciája, ahol beszámolnak, hogyan teljesítettek az elmúlt három hónap folyamán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!