Sirin kívül minden egyéb funkciójával és tulajdonságával elégedettek az iPhone X felhasználói

HusztiD 2018.04.24. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 339

siri-iphone-x

A Creative Strategies egy korábbi felméréséből megtudhattuk, hogy az iPhone X 97 százalékos elégedettségi rátával bír, ami eléggé kiemelkedő aránynak nevezhető. A korábbi statisztikákból kiderült, hogy az iPhone X tulajainak 85 százaléka teljesen elégedett a készülékével, míg további 12 százalék csak szimplán elégedett, míg a maradék 3 százalék egyáltalán nem.

A Creative Strategies legújabb felmérésében összesen 1 746 ember vett részt, s lényegében arra keresték a választ, hogy a csúcskészülék adott funkcióit és tulajdonságait hogyan értékelik a felhasználók. Összesítésben elmondhatjuk, hogy igazából két gyenge pontja van a csúcsmodellnek a felhasználói visszajelzések alapján, ez pedig nem más, mint a Siri és a portré szelfik. Ha százalékos arányban vizsgáljuk őket, akkor Siri mindösszesen 20 százalékos elégedettséget szedett össze magának, viszont a portré szelfi kétharmadosat.

Igazából elmondható, hogy az Apple és vele együtt az iOS készülékek egyik gyenge pontja a virtuális asszisztens. Sajnos az utóbbi időben nem fejlődött olyan ütemben Siri, mint ahogyan vártuk volna. Továbbra sem képes komplex kérdések és kérések megválaszolására, így ameddig az almások nem csiszolnak rajta, addig bizony ez lesz a gyenge pontja a telefonnak.

iphone-x-creative-strategies-survey-800x433

A második gyengeség a már említett portré szelfik. Igazából itt nincs akkora szakadék, mint Sirinél, de úgy tűnik, hogy csupán a felhasználók kétharmada elégedett vele, míg a további egyharmada nem. Ha a portré módról beszélünk, akkor ott jobbak az arányok, hiszen a felhasználók több, mint egyötöde elégedett. A negyedik dolog, ami 90 százalék alatt teljesített, az maga a telefon ergonómiája, hogy mennyire érezzük kényelmesnek tok nélkül kézben tartva.

Az összes többi funkciónál kijelenthetjük, hogy nagyon elégedettek a felhasználók az adott tulajdonságokkal, s ide sorolhatjuk a telefon dizájnját, az 5,8 colos Retina OLED kijelzőt, a Face ID-t, vagy akár az üzemidőt.

Ha titeket kérdeznénk, akkor ti mit válaszolnátok? Ti mit szerettek leginkább és mit nem az iPhone X-ben?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Éliás Zsolt András - 2018.04.24. 16:14

    Mire ki jön magyar siri, addigra biztos jó lesz! Mi már a tökéleteset kapjuk! :-)

Szólj hozzá Te is!