A Samsung miatt lesznek idén is drágábbak a második generációs iPhone X modellek

HusztiD 2018.04.24. 17:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 4 hozzászólás 310

38258383032_840b30b0ca_b

Az iPhone X volt az első olyan okostelefon az Apple kínálatában, mely OLED kijelzővel volt szerelve. A csúcsmodell amúgy sem olcsó 999 dolláros, vagyis 380 ezer forintos árral rendelkezik, de ez részben a Samsungnak köszönhető, hiszen piszok drágán gyártják le a kaliforniaiak számára a kijelzőket.

A becslések szerint nagyjából 97 dollárba kerül az almásoknak egy OLED kijelző az iPhone X-hez. Ez pedig hatalmas összeg, így természetesen az Apple is emelt árain, hogy megtartsák a magas hasznot. Nos, jelenleg az a hír járja a Wall Street Journal háza-táját, hogy továbbra is a Samsung lesz a kaliforniaiak fő beszállítója, hiszen az LG-nek továbbra sem sikerül megfelelő mennyiségben és egyben minőségben leszállítaniuk a paneleket.

Korábbi pletykák arra hivatkoztak, hogy a Samsung gyártja le az 5,8 colos második generációs iPhone X-hez a paneleket, míg az LG a 6,5 colos X Plus számára. Ez nyilván jobb lett volna, hiszen ha minél több gyártó között oszlanak meg a megrendelések, akkor az Apple is egy kedvezőbb árat tud kiharcolni magának, így akár csökkenhettek is volna a jövőbeni árai az almásoknak.

Kíváncsian várjuk, hogy mikor sikerül az LG-nek is kellőképp összeszednie magát, hogy megfelelő minőségben és mennyiségben szállítsák le a paneleket. Sajnos ameddig ez nem történik meg, addig az Apple kénytelen lesz egyedül a Samsungra támaszkodni, így a koreaiak ezzel visszaélve, iszonyatosan drágán szállítják a  kijelzőket a kaliforniaiak részére.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Pepe - 2018.04.24. 20:53

  Ez most komoly? Nem a magas “haszonkulccsal” miatt kerül majd vsilliárdba az új iPhone. Nem! Nem azért mert az Apple nem mond le az extraprofitról. Nem! A Samsung miatt! Ez már beteges gyerekek. Ez besz@rás!

 2. Joci - 2018.04.25. 09:38

  Rohadjon rá az apple-re az összes drága telefonja. Az Lg meg nem tudom mit keres még a mobil bizniszben… Elhúzhatna a francba, amilyen telefonokat csinál minden szinten az már elég tré kategória( csúcs telefon tavalyi hardverrel). De ezek szerint gyártásban se remekel…..

 3. Zoli - 2018.04.25. 19:00

  Pepe teljesen egyetértek veled, nekem ez volt az utolsó hír, a sok pletyka után, ami miatt törlöm ezt az appot. Bocs. Napi szinten ebbôl elég. Jó egészséget mindenkinek.

 4. boki - 2018.04.25. 22:21

  Nem a samsung miatt emelkedik az iPhone ára! Hanem azért mert az Apple nagyon éhes. Az X szerintem durván túl van árazva. Jelenleg i7 -et használok ,de a következő telóm inkább samsung lesz. Ha most megnézem az X -et és az S9-et . Akkor az S9 -et választanám, mondom ezt úgy, hogy 8 éve csak iPhone-t használok! Kurva jó a marketingje az Apple-nek…ios -nél is azt érzem , hogy egyre szarabb! Nem az árakkal van a bajom, hanem azzal , hogy mit kapok érte!

Szólj hozzá Te is!