Top 25 – A legjobb játékok iPhone és iPad készülékekre

KeleMan 2013.02.14. 20:35 Apple, Játékok, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 110 676

Az Apple által 2008-ban elindított App Store áruház az elmúlt évek során ontotta a jobbnál-jobb programokat, beleértve a játékokat is. Az iPhone a játékosok fő konzolja lett, és itt nem csupán kézi konzolokra gondolunk, hanem a Playstation 3-at vagy az X-Box 360-at is leverte. Természetesen nem mindegyik játék előzi meg látványban a Sony vagy a Microsoft gépeit, de tény, hogy a legnagyobb kínálat és játékfelhozatal az iOS készülékekre érhető el. Nem beszélve arról a tényről, hogy ezek az appok a digitális disztribúció révén lényegesen kedvezőbb áron vásárolhatóak meg, mint a dobozos társaik a konzolokra.

Legyen szó RPG, sport, versenyautós, Puzzle- vagy Akció-játékról a felhozatal óriási. Mindegyik kategóriában találhatunk legalább 50-et, amit azonnal letölthetnénk és napokat is képesek lennénk eltölteni velük. Az alábbiakban viszont összeszedtük a 25 legjobb alkalmazást, mely az iPhone készülékek mellett elérhetőek iPad táblagépekre is. Természetesen az alábbi címek nem feltétlenül tükrözik a saját elképzeléseiteket, de az újonnan iOS terméket vásárlóknak egy remek alternatívát nyújthat arra vonatkozóan, hogy mit is érdemes letölteni.

A lenti képekre kattintva máris az App Store-ban találhatjátok magatokat az adott alkalmazás adatlapján, ahol további képeket láthattok és információkat olvashattok a programról. Következzen tehát a 25 legjobb játék iPhone és iPad készülékekre. Jó szórakozást!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Martin06 - 2013.02.14. 23:22

    Nincs valami Hay day, clash of clanshoz hasonló tippetek ? (Olyasmi amit lehet BÉT nélkül is tolni)

  2. Kiss istván - 2013.02.18. 16:48

    Űdvőzletem azt szeretném kérdezni,hogy Games,AppStore forintért hogy lehet vásárolni egyszerű halandoként Szegeden lakom.

  3. Havasi Eszter - 2016.04.25. 18:33

    Akarom a játékokat csak az a gond hogy
    Fizetősek

Szólj hozzá Te is!