Leitz Complete univerzális töltő

iMann 2014.02.03. 21:06 1 db 2 018
Leitz Complete univerzális töltő

Már közel egy hete vendégeskedik szerkesztőségünkben a Leitz univerzális asztali mobiltöltő egysége. A Leitz Complete nevet viselő termék lehetővé teszi akár 4 mobileszköz együttes töltését 4 db USB porton keresztül. Természetesen az eltelt egy hétben folyamatos használatban volt az egység, hiszen állandóan töltöttük az iPhone és iPad készülékeinket.

Az asztali töltőt egy rendkívül szép és ízlésesen megalkotott csomagban kaptuk meg, mely alig több, mint egy kilót nyomott. Kicsomagolás után a kábeleket rendkívül egyszerűen és könnyen csatlakoztattuk, majd jöhettek a lemerült mobileszközök. A csomag egy darab 30-pines dock kábelt tartalmaz.

Elsőre kicsit furcsának hatott a fehér és zöld szín kombinációja, de az eszköz elérhető fekete-zöld színben is. A 0,95 kg-os töltőegység tetejét felnyitva találtuk meg a 4 db USB csatlakozót, melyből 3 db 1 amperes, míg 1 db 2 amperes áremerősséget biztosít, így az iPad táblagép töltésénél utóbbit kell igénybe venni. A kábelvezetők is remek kialakítást kaptak, a 4 USB csatlakozó előtt összesen 3 darab kábeldob található, melyre a kábeleket csavarhatjuk fel. Ezek esztétikussá és egyben rendezetté is teszik a használatot.

Tapasztalataink szerint a műanyag és gumi elemekkel tarkított töltőegységgel közel ugyanannyi időbe telt feltölteni 100%-os töltöttségi szintre minden eszközünket, mint a gyári USB töltöadapterrel. Mindenképp jó pont, hiszen léteznek olyan utángyártott töltők, melyekkel akár fél-egy órával is tovább tart az Apple eszközök töltése.

A töltőegység tetején kapott helyett egy kifejezetten táblagépeknek szánt tartó is, melyre akár állítva, akár fektetve is ráhelyezhetjük készülékünket, így közben még dolgozhatunk is vele.

A mobilkészülékek számára a Leitz csúszásgátló felületettel is ellátta töltőjét. Töltés közben egyébként a kábelek mivel rejtve maradtak a kíváncsi szemek elől, igazán jól nézett ki a cucc 3 iPhone és 1 iPad táblagéppel szerelve, de pont emiatt főleg azok számára tudjuk ajánlani, akik rendelkeznek ennyi eszközzel.

Szerintünk egy családnak, vagy akár kollégiumban egy szobába, ahol több mobilkészülék is található, ideális lehet a vásárlás, hiszen könnyen és egyszerűen csatlakoztathatóak az eszközök.

A készülékhez a gyártó Mini USB és Mikro USB csatlakozót is mellékelt, így az almás eszközök mellett természetesen más márkájú mobilokat vagy táblagépeket is tölthetünk. Sőt a hivatalos garancia is 3 év a termékre, így annak vásárlása több, mint megfontolandó.

A készülék megvásárolható ezen a linken keresztül.

Leitz Complete univerzális töltő
Leitz Complete univerzális töltő
Összesen
4

Dizájn

Minőség

Kezelhetőség

Szavatosság

Ár/Érték arány

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. More - 2014.02.14. 14:52

    Koleszba 27 000 Ft -ért? :D

Szólj hozzá Te is!