Live Wallpaper

KeleMan 2012.07.11. 15:36 0 db 4 454
Live Wallpaper

Az elmúlt pár napban a magyarországi Mac App Store áruház toplistájára került egy apró kis csoda, mely alig 5MB-os méretével és 0,79€-s árával szinte adja magát, hogy megszerezzük. A Live Wallpaper nevezetű app mindösszesen annyit tud, hogy az általunk kiválasztott településre vonatkozóan jelenít meg információkat, időt (12 vagy 24 órás formátumban) valamint időjárás jelentést (Fahrenheit vagy Celsius fokban), illetve egyes témáknál saját szöveget is hozzárendelhetünk az apphoz.

Az alkalmazáson belül kapunk 11 beépített sablont is. A témákat természetesen variálhatjuk, az időt, időjárást ki-be kapcsolhatjuk, de akár arra is van lehetőségünk, hogy saját háttérképet használjunk. A készítők elmondása alapján hamarosan újabb témák is érkeznek ebbe a remek kis alkalmazásba. Aki szeretné kicsit feldobni a Mac számítógépének a hátterét, mindenképp javasolt a beszerzése.

Live Wallpaper (AppStore Link) Live Wallpaper
Fejlesztő: Chanok Opapongpunt

Besorolás: 4+

Ár: 349 Ft Letöltés

Live Wallpaper
Live Wallpaper
Összesen
4

Dizájn

Felhasználói felület

Használhatóság

Szavatosság

Ár/Érték arány

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!