Újragondolja az iPhone brand-et az Apple

HusztiD 2018.04.26. 15:55 iPhone 0 db 912

iphone-x-5

Az idei évi iPhone felhozatalról egyelőre nem sokat tudunk. Hónapokkal ezelőtt pletykaszinten felmerült, hogy összesen három modellt dob piacra az Apple. A korábbi híresztelések alapján a belépőszintű modell egy 6,1 colos LCD kijelzővel szerelt telefon lesz, míg mellette 5,8 és 6,5 colos OLED panellal felvértezett felsőbb kategóriás készülékek várhatóak.

A Guggenheim egyik elemzője, Robert Chira viszont felvetette, hogy milyen lehet az idei évi telefonok elnevezése. A szakember szerint az Apple az iPhone X és a nyolcas modellekkel elköszönt a korábban bevett stratégiától, így nem lesz ezentúl minden második évben úgynevezett ‘s’ kiadás. Robert úgy hiszi, hogy az almások egyszerűsíteni fognak, akárcsak az iPad modellek esetében, hiszen az utóbbi időben ott is csak mezei iPad, avagy iPad Pro néven érkeznek a frissítések.

Elgondolása alapján a 6,1 colos modellt simán iPhone-nak fogja elnevezni az Apple-t, míg az 5,8-as OLED-es testvérét iPhone X-nek. Sajnos Robert nem tért ki külön a 6,5 colos modellre, de annak feltehetően iPhone X Plus lehet az elnevezése, már amennyiben ennél az új stratégiánál marad a kaliforniai vállalat.

Egyetértetek? Szerintetek milyen elnevezések jöhetnek még szóba?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!