Lehúzza a rolót a világ legutolsó Apple Watch boltja

HusztiD 2018.04.23. 09:55 Apple Watch 0 db 277

isetan

Ha szeretnél szétnézni a világ legutolsó Apple Watch-ra szakosodott hivatalos almás boltjában, akkor érdemes lesz minél előbb ellátogatnod Tokióba, azon belül pedig Sindzsukuba, hiszen a helyi Isetan bevásárlóközpontban május 13-án végleg bezárja kapuit az üzlet.

Az Apple Watch 2015-ös megjelenését követően döntött úgy a kaliforniai vállalat, hogy egy saját, az okosórára szakosodott üzletet nyit. Egészen egyedi ötlet volt, s eddig semmilyen olyan infó nem szivárgott ki, mely alapján bajban lenne az üzlet, de most úgy tűnik, hogy ennek is eljött az ideje. Érdemes azért megemlíteni, hogy az almások pont április elején nyitottak ki nem messze egy saját Apple Store-t, s feltehetően emiatt döntöttek úgy, hogy végleg zárják az okosórára szakosodott üzletüket.

Egyedi elképzelés volt, azonban feltehetően a forgalom sem lehetett olyan nagy, hogy megérje üzemeltetni az Apple-nek, hiszen kevesebben vesznek egy okosórát, mint valamilyen más terméket a vállalattól. A másik indok pedig vélhetően a nemrégiben megnyitott Apple Store volt, ami miatt szintén csappant valamelyest a forgalom.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!