Nagy dolog van készülőben, duplázza OLED berendeléseit az Apple

HusztiD 2018.04.26. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 355

2zau6e8

Pont az elmúlt napok folyamán volt egy olyan hírünk, mely szerint az Apple továbbra is drágán kínálhatja az idei évi iPhone csúcsmodelljeit, mivel egyelőre csak a Samsung fogja legyártani az OLED paneleket. Korábbi pletykák arra hivatkoztak, hogy olcsóbbak lehetnek a telefonok, de a múltkori hírnek köszönhetően azonnal szertefoszlottak eme remények.

Most viszont újabb pozitív bizakodásra ad okot a Digitimes utóbbi beszámolója, mely arról szól, hogy egy sokkalta versenyképesebb ár miatt folytat tárgyalásokat a két óriás. Jelenleg 110 és 100 dollár között szállítja le OLED paneljeinek darabját a Samsung az Apple részére, így egy ennél olcsóbb árat szeretnének kiharcolni maguknak. Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy milyen mértékű csökkenés lehet, de mivel duplázták a berendelt mennyiséget, így remélhetően nagyobb kedvezményt kapnak.

Egyébként a forrásnak köszönhetően az szintén kiderült, hogy 100 millió panel berendelését tervezik a kaliforniaiak. Ebből 25 millió lesz a jelenlegi iPhone X-be szánt mennyiség, míg a maradék 75 millió a 2018-as telefonok között fognak megoszlani. Azon belül nem tudott, hogy milyen arányban lesznek az 5,8, illetve 6,5 colos panelek berendelve.

Érdemes vigyázni a mostani állításokkal, ugyanis mint tudjuk, a Digitimes sokszor közöl le kétes híreket. Hogy a mostaninak mennyi a valóságalapja, az nem tudott, de reméljük, hogy valóban jobb áron kapják majd a kijelzőket az almások, így akár valamelyest olcsóbbak lehetnek a 2018-as modellek.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sebők István - 2018.04.26. 19:15

    Ha olcsóbban szerzik be a paneleket abból az Appelnek lesz több haszna! A telefonok továbbra is drágulni fognak!

Szólj hozzá Te is!