Plants vs Zombies 2.

sdaniel55 2013.08.16. 18:55 1 db 4 610
Plants vs Zombies 2.

Tegnap jelent meg a Plants vs Zombies széria új tagja, amire július óta várunk. Csütörtöktől viszont elkezdhettük a zombiirtást és az ültetést. Most szeretném bemutatni nektek a játék újításait, és a játékmenetét.

Az app elindítása után elkészíted a felhasználódat és indulhat a játék. Első indítás után játszhatsz tutorial módot is, ahol megismerheted a játék lényegét. Ezt persze elhagyhatod, ha már játszottál korábban. Ősi Egyiptomban indul a játék, ahol a múmiának öltözött zombikkal küzdesz meg. Első pálya elvégzése után kapod meg a térképet, ott tudsz majd válogatni a pályák közül.

Vannak elágazások, amiket kulcsokkal oldhatsz fel, ezeket zombik után kaphatsz. Ha végigjátszottad az első korszak majdnem összes pályáját, akkor megjelenik egy jeti, amit ha legyőzöl, kapsz egy dobozt. Ezt a pálya végén kibonthatod és valamilyen ajándékot fog rejteni.

Zombik után érméket is kaphatsz. Ez a játék freemium része, ilyen érméket vásárolhatsz is, ha akarsz. Ezekből vásárolhatsz a növényeknek tápot vagy power-up-ot.

A növényeket megetetheted, ez az egyik újdonság. Ha ráhúzod a növényre a tápot (alul találod ezt, 3-4 zöld pont jelzi a mennyiségét), erősebb lesz. Például a borsó sorozattűzre lesz képes, a napraforgó több napot termel. Mindezt csak pár másodpercig használhatod ki, de sokat tud segíteni. Ezt a zölden villogó zombiktól szerezheted be, de 1000 érméért vásárolhatsz is.

3 féle power-up közül választhatsz játék közben. Az elsővel “lecsippenthetjük” a zombi fejét, a másodikkal visszadobhatjuk a zombikat, és végül a harmadikkal villámcsapás szerűen elégethetjük az ellenfeleinket. Ezeket is kb. 5 másodpercig  használhatod.

A zombik minden korszakban megváltoznak.  A korszakok elején a gyengébbekkel kell megküzdened, de egyre erősödnek majd ők is. Egyiptomban múmiák vannak, Kalózok tengerén természetesen kalózok és végül a vadnyugaton a cowboyokkal küzdesz meg. Frissítésként érkezni fog több pálya, amiben új zombikkal és korokkal ismerkedhetsz meg (és talán új növényekkel is).

A új növények is vannak, és a régebbi részből is megmaradt jó pár darab. Szerezhetsz kókuszágyút, ezt a kalózok ellen vethetjük be először. Rugós babot, ami a vízbe “lövi” a zombit, és még  pár újdonságot felfedezhetsz.

Az app tehát ingyenesen elérhető az AppStore-ban.

[appext 597986893]

Plants vs Zombies 2.
Plants vs Zombies 2.
Összesen
4.5

Grafika

Hang/Zene

Irányíthatóság

Szavatosság

Játékélmény

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. kutyaFLESS - 2013.08.23. 17:59

    :))))))

Szólj hozzá Te is!