Hollywood-i sztárok is jelen lesznek az Apple március 25-i médiaeseményén

HusztiD 2019.02.25. 11:56 Apple, Egyéb 1 db 138

apple-tv-app-hero

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett a hír, mely alapján az Apple március 25-én tartja meg a tavaszi médiaeseményét, ahol végre bemutatják a régóta várt filmes-sorozatos streamszolgáltatást. Az eseményig még bő hónapunk van hátra, azonban a Bloomberg egyik legutóbbi értesülése szerint ismertebb Hollywood-i sztárok is tiszteletüket teszik.

A beszámoló szerint az almások egyáltalán nem aprózzák el a médiaeseményt, hiszen számos ismertebb, nagyobb nevet sikerült elhívniuk. Többek között olyan sztárokra gondolhatunk, mint Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, vagy az egyik ismertebb filmrendező, JJ Abrams, kinek nevéhez az újabb Star Wars, Star Trek filmek köthetőek, vagy sorozatok kapcsán a Lost.

Hogy ezen színészek és rendezőnek lesz-e valamilyen kötődése az eseményen bejelentettekhez, azt jelenleg, hivatalosan még nem tudni, de feltehetően pont ezért hívta meg őket az Apple, mivel részesei lesznek ők is a szolgáltatásnak. Például JJ Abrams neve korábban felmerült az Apple kapcsán.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. melinda dufek - 2020.06.23. 08:40

    mar

Szólj hozzá Te is!