JJ Abrams egy újabb sorozatával támad az Apple

HusztiD 2018.06.13. 11:56 Egyéb 0 db 151

jjabrams

Hónapokkal ezelőtt felmerült, hogy a jól ismert JJ Abrams erősítheti az Apple csapatát egy sci-fi sorozattal, azonban Abrams szíve (vagy inkább pénztárcája) az HBO felé húzott. Nagyon úgy tűnik, hogy a kaliforniaiak nem hagyták annyiban a dolgot, ugyanis egy másik sorozathoz köthetően mégis sikerült őt megnyerniük.

Egy jó ideje tudjuk, hogy az Apple az elkövetkezendő bő egy évben egy tucat sorozatot kíván bemutatni. A Variety legutóbbi hírei szerint az egyik sorozat a ‘Little Voices’ névre keresztelt félórás dramedy (dráma és vígjáték keveréke) lesz. Természetesen az alkotás producere JJ Abrams, de mellette még az énekes-dalszövegíró, Sara Bareilles is részt vesz a sorozat megalkotásában.

Jelenleg még annyi tudott, hogy maga az első évad 10 epizódból áll, de azt továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor érkezik. A szóbeszédek szerint valamikor 2019. folyamán debütálhat. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk az Apple legújabb lépését, illetve hogy miként boldogulnak majdan a sorozatok világában.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!