Március 25-én tartja tavaszi médiaeseményét az Apple

HusztiD 2019.02.13. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 172

apple-park

A BuzzFeed News arról számolt be a tegnap esti órákban, hogy az Apple március 25-én, hétfőn este tartja meg a lassan szokásosnak mondható tavaszi médiaeseményét. Az oldal értesülései szerint az almások ezúttal a szolgáltatásokra fókuszálnak, s nem valószínű, hogy új termékeket is kapunk.

Ha visszaemlékszünk az Apple tavaly márciusi médiaeseményére, akkor tudhatjuk jól, hogy az event a diákok körül forgott. Ettől függetlenül bemutatkozott egy új 9,7 colos iPad, mely innentől Apple Pencil támogatást kapott, illetve számos egyéb újdonságról beszámoltak az almások.

Egy jó ideje pletykaszinten immáron tudjuk, hogy idén egy új streamszolgáltatást indít útjára az Apple, s a sorozatok és a filmek világába is belépnek a Netflix nagy örömére. Elviekben legalább egy tucat saját sorozata lesz az almásoknak, melyek kizárólag a saját platformjukon lesznek megtekinthetőek.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint új hardverbemutatóra nem számíthatunk az eseményen, így elviekben az új iPad Mini 5 és az AirPods 2 sem teszi tiszteletét. Ennek ellenére mi azt mondanánk, hogy erre még ne vegyünk garanciát, ugyanis ezen két említett termék jóformán csak ráncfelvarrást kap, így nyilván nem is fognak pár percnél többet szánni rájuk.

Az Apple még nem küldött ki hivatalos meghívókat, de feltehetően erre napokon belül sor kerül.

Ti mit vártok az Apple új, még be nem jelentett streamszolgáltatásától?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!