Az Apple bemutatta az új M4-es iPad Pro és az iPad Air 6 szériát

HusztiD 2024.05.08. 09:55 iPad, Kiemelt hírek 0 db 20

Apple tegnap tartotta meg a ‘Let loose’ eseményét, ahol a bemutatták legújabb és legfejlettebb iPad szériát. Természetesen emellett azért még néhány szoftveres meglepetés is előkerült az almások táskájából.

Az új iPad modellek közül a legkiemelkedőbb a M4 iPad Pro család, amely a következő generációs M4 chipet tartalmazza. Ez a processzor jelentős teljesítménybeli előrelépést jelent az előző generációs tabletekhez képest. A Pro modellek új Ultra Retina XDR kijelzővel is rendelkeznek, amely OLED technológiával működik és természetesen a szokásos 11 és 13 hüvelykes méretekben érhetőek el.

Az almás cég ezen felül bemutatta még az iPad Air 6 modellt is, amely ugyanabban a két méretben érhető el, mint a Pro modellek, azonban ezek a korábbi, M2-es chipet foglalják magukban. Mindkét méret május 15-től lesz elérhető. Korábbi pletykáknak megfelelúen az új Apple Pencil Pro is bemutatásra került, amely új gesztusokkal és integrált Find My funkcióval rendelkezik. A Magic Keyboard is frissült, kizárólag az M4 iPad Pro-val párosítható.

Végül a szoftveres oldalon az Apple bejelentette a Final Cut Pro 2 és Logic Pro 2 alkalmazásokat iPadhez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!