Piszok drága az iPhone X szervizköltsége; eredetileg jövőre érkezett volna az iPhone X – mi történt a héten?

HusztiD 2017.11.04. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 1 db 380

Végre eljött november 3-a, mikor az Apple hivatalosan kiadta a legújabb csúcskészülékét, az iPhone X-et, így ennek megfelelően egy rakás érdekes hírünk volt ezt illetően az elmúlt napok folyamán.

faceidmessagesunlock-800x516

2017 Q4: némiképp új rekordot döntött az Apple

A várakozásoknak megfelelően, magyar idő szerint csütörtök késő este tartotta meg az Apple a legutóbbi, 2017 Q4-es pénzügyi konferenciáját. Sokan várták, hogy mit jelentenek be a kaliforniaiak, hiszen erősen kérdéses volt, hogy mégis hogyan teljesítettek az iPhone 8 modellek piacra dobásával.

applemoneyhero

Bővebben itt.

Iszonyatosan sok és egyben pofátlan haszonleső rendelt elő az iPhone X-re

A várakozásoknak megfelelően indult meg az iPhone X előrendelése előző hét pénteken, azonban számítani lehetett rá, hogy többen csak azért rendelnek elő, hogy szép summa reményében tovább adjanak rajta. Sajnos, vagy nem sajnos ilyenek mindig lesznek, azonban ami felhajtást csinálnak az új csúcskészülék körül az emberek, az valami hihetetlen. Aki eddig drágának találta volna az ezer dolláros indulóárat, az most kapaszkodjon meg, mielőtt tovább olvasna.

iphone-x1

Bővebben itt.

Az Apple eredetileg 2018-ra szánta az iPhone X-et

Gondolkodtatok már azon, hogy az Apple miért adott ki két teljesen különböző telefont az idei évben? Kissé fura, hogy az iPhone 8 modellek mellett az almások bemutattak egy teljesen új készüléket, az iPhone X-et, amely a következő generációs Apple telefonok előhírnöke. A miértekre a jól ismert hardvermérnök, Dan Riccio adott választ egy interjú berkein belül a Mashable számára.

space-gray-silver-iphone-x-800x370

Bővebben itt.

Minden, amit tudnod érdemes a Face ID-ről

A tegnapi nap folyamán jelent meg hivatalosan az iPhone X, amivel egy teljesen új korszak veszi kezdetét az iPhone történelmében, hiszen ez az első olyan modell, amelynél elköszönhetünk a jól ismert Home gombtól. Tudjuk jól, hogy a csúcsmodellben az Apple ezzel párhuzamosan lecserélte a jó öreg Touch ID-t, helyette pedig a Face ID vette át a főszerepet, ami számos újdonságot rejt magában, így összeszedtük a legfőbb tulajdonságokat róla.

faceid

Bővebben itt.

Aranyáron javítja a garancián túli iPhone X-et az Apple

Már a csapból is az iPhone X folyik, hiszen tudjuk jól, hogy előző hét pénteken kezdődött meg a telefon tényleges előrendelése. A sikeres előrendelők már a hét folyamán megkaphatják saját telefonjaikat, míg a többieknek tovább kell várniuk. Ezzel együtt az Apple oldalán frissültek a jótállási feltételek, ami nem igazán nevezhető kedvezőnek.

iphone-x-service-repair-fees

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében jött a nyilvánvaló hír, mely szerint előrendelésben percek alatt elkapkodták az első iPhone X modelleket, majd utána beszámoltunk, hogy újabb súlyos sebezhetőségre bukkantak az iOS-ben. Nem kellett sokat várni, hiszen már a hét első felében megérkeztek a nem hivatalos beszámolóvideók, majd nem sokkal később a hivatalosak is az unboxing felvételekkel karöltve.

apple-earnings-q2-2017-aapl

A hét második felében viszont kiderült, hogy az iPhone X előrendeléseinek megindulásával döntött újabb rekordot az AAPL értéke, amivel immáron közel 900 milliárd dollárt ér az Apple, majd láthattuk, hogy milyen furcsamód reklámozza az új csúcskészülékét az Apple. Végül meghallgathattuk az iPhone X exkluzív csengőhangját, majd remek videókat láthattunk arról, hogy mennyire könnyen, avagy nem könnyen játszható ki a Face ID.

Ezek jutottak a negyvenhatodik hétre. Mivel e hét péntekén jelent meg hivatalosan az iPhone X, így várhatóan jövő héten egy kisebb rakás hírünk és videónk lesz róla, így maradjatok velünk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. janika61 - 2017.11.05. 02:10

    Itt a kezemben az X csak annyi bajom van vele hogy nincs Hoom gomb kicsit körülményes kezelni és hiányzik a jet black szín.

Szólj hozzá Te is!