Hallgasd meg az iPhone X exkluzív csengőhangját

HusztiD 2017.11.02. 15:55 iPhone 0 db 1 797

iphone_x_gallery1_2017

Már csak egy napra vagyunk az iPhone X hivatalos megjelenésétől, de még mindig képesek a tech szakik újabb érdekességeket kiszivárogtatni róla. Az Apple-nek sikerült jól eltitkolnia, hogy az új csúcsmodell egy teljesen új, alapértelmezett csengőhangot kap, azonban a jól ismert Guilherme Rambo Twitter felhasználónak köszönhetően most ezt is meghallgathatjátok.

Az Apple a kezdetek óta, a legelső iPhone 2007-es debütálása óta használja nagy előszeretettel a Marimbát, amelyet említeni sem kell, de minden iPhone felhasználó jól ismer. Ezúttal úgy tűnik, idejét érezték, hogy egy teljesen más hangot tegyenek alapértelmezetté a tizedik évfordulós modellnél, amelyet alább hallgathattok meg.

Természetesen a Marimba továbbra is elérhető lesz iPhone X-en, csupán mostantól nem ez lesz az új csúcsmodellnél az alapértelmezett csengőhang. Készüljetek, ugyanis mostantól egyre többet fogjuk hallani az új csengőhangot, a Reflectiont.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!