Megérkeztek a legelső, nem hivatalos iPhone X review videók

HusztiD 2017.10.31. 09:55 iPhone, Videók 0 db 727

maxresdefault

Ahogyan azt várni lehetett, az iPhone X megjelenése előtt elkezdtek szállingózni az első beszámoló videók. Ezúttal pár szerencsés tech YouTube-ernek volt lehetősége kicsit kipróbálnia az Apple új csúcskészülékét. Mivel egyelőre csak az ő review videóikat csodálhatjuk meg, így várható, hogy a közeljövőben érkeznek a hivatalos, nagyobb tech magazinok által készített felvételek.

Azonban ez ne tántorítson el senkit sem megnézésüktől, hiszen az alábbi videókban remekül elmondják a videósok a legelső tapasztalataikat. Amikor az Apple bemutatta a Face ID-t, akkor azt sokan kétesen fogadták, ugyanis a látott demó videókban lassúnak tűnt. Érdemes megnézni a mostani felvételeket, hiszen itt jól látszik, hogy maga az animáció miatt tűnik lassúnak a feloldás, azonban ha ezt nem várjuk meg, akkor sokkal gyorsabban nyithatjuk meg a főképernyőt.

Ezen felül szó esik az új dizájnról, valamint a Home gomb nélküli életről. Ahogyan látható, egyáltalán nem nehéz használni az iPhone X-et, viszont az biztos, hogy hozzá kell szokni a kezeléséhez, hiszen teljesen másképp léphetünk ki az alkalmazásokból, vagy teljesen új módon hozhatjuk elő az alkalmazásváltót. A kikapcsológomb most már Siri gombként üzemel, így ha ténylegesen ki szeretnénk kapcsolni a telefont, akkor egyszerre kell lenyomnunk a Siri és a felső hangerőszabályozó gombot.

Booredatwork.com

UrAvgConsumer

Soldier Knows Best

Highsnobiety

Popular Science

Természetesen már láthatóak kezdeti unboxing videók egyaránt a videómegosztón, de ezeket azért nem raktuk még ki, mivel nem igazán megfelelő minőségűek. Amint megérkeznek a nagyobb tech magazinok által készített beszámolók, valamint jobb minőségű kicsomagolós videók, akkor azokról egyből beszámolunk nektek. Addig is osszuk be az alábbi beszámolókat.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!