Furcsamód reklámozza az iPhone X nagyszerűségét az Apple

HusztiD 2017.11.02. 09:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 581

iphone_x_reviews_desktop

Az iPhone X megjelenése előtt nem sokkal egy hivatalos közleményt adott ki az Apple, ahol az új csúcsmodell egy-egy nagyszerűségére hívják fel a figyelmet. Pontosabban referenciákat adnak, hogy mit mondtak az iPhone X-ről az olyan ismertebb oldalak és magazinok, mint a CNET, Wall Street Journal, TechCrunch, vagy a CNET.

Ez egy meglehetősen furcsa lépés a kaliforniai vállalattól, ugyanis korábban még nem volt olyanra példa, hogy egy ehhez hasonló közleményt adjanak ki, ahol az ismertebb oldalak tesztjeiből vágják ki a legjobb idézeteket. Ugyanakkor ez a lépésük eléggé elgondolkodtató, ugyanis ha kissé hitetlenek vagyunk, akkor nézhetjük abból a szemszögből, hogy az almások még mindig nem eléggé biztosak az új csúcsmodell sikerében, így ezzel a lépéssel megpróbálnak egy-egy löketet adni a felhasználóik számára.

iphone_x_gallery1_2017

Egyébként az szintén nagyon érdekes, hogy az almások csupán 24 órára biztosítottak egy-egy darab iPhone X-et az ismertebb YouTube-erek és a magazinok számára, melyekről itt nézhetitek meg a videós beszámolókat. Viszont ez szintén kételyekre adhat okot, ugyanis a korábbi években több napos tesztelési időszakra biztosítottak készülékeket, míg most csak egyetlen egy napra. Vajon mi lehet ennek az oka, hogy nem engedték hosszabb távra tesztelni? Lehetséges, hogy rejtett hibája lesz a készüléknek, s nem akarják, hogy ezt idő előtt leleplezzék?

Ha azt nézzük, akkor a nyolcas modellek a már megszokott vonalat viszik tovább, míg az iPhone X egy teljesen új irányt vesz. Ebből kifolyólag könnyen lehet, hogy a csúcsmodellnek lesznek kezdetleges hibái, melyekre a média majd ismételten felkapja a fejét, de mi csak remélni tudjuk, hogy ezek kisebb mértékűek lesznek.

Mindenesetre várjuk türelmesen a holnapot, hiszen ez lesz az a dátum, amikor kézhez kaphatják a korai előrendelők az első iPhone X modelleket.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!