Percek alatt elfogyott előrendelésben az iPhone X

HusztiD 2017.10.30. 09:55 iPhone 2 hozzászólás 380

iphone_x_gallery1_2017

Mint tudjuk, előző hét péntek 9 órától lehetett előrendelni az Apple legújabb csúcsmodelljére, az iPhone X-re. Ahogyan várható volt, iszonyatosan nagy érdeklődés mutatkozott a telefon iránt, amely percek alatt elfogyott az előrendelésben.

Pontos számokat ugyan nem tudunk, hogy hány millió előrendelés érkezett be az Apple-höz, valamint arról sincs hír, hogy mennyit tudnak majd e hét péntekén leszállítani. Mindenesetre az előrendelést követő óráktól már 5-6 hetes szállítási határidőket ígér az Apple a hivatalos honlapján. Jó hír, hogy azóta nem változott a határidő, viszont nem elképzelhetetlen, hogy a gyártási nehézségek és a folyamatosan beérkező újabb előrendelések miatt tovább emelkedik majd.

Ne feledjük, csütörtök este lesz a legutóbbi pénzügyi negyedéves konferencia, így feltehetően az Apple vezetői szót ejtenek az iPhone X-ről, így kis szerencsével kiderülhet, hogy hány milliót sikerült előrendelniük a felhasználóknak.

Ti hogy álltok? Sikerült az első percekben előrendelnetek a kiszemelt modellre?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Atti - 2017.10.30. 10:56

    Bulsit volt a sok rèmhìr… az i7+ -t ennèl hosszabb hatàridővel 7-8hètre lehetett előrendelni…

  2. Mat - 2017.10.30. 10:59

    Nekem a telekomnál sikerült megrendelni, szóban kb. 1 hónapot ígértek, a honlapon viszont 1 hétre vállalták.
    Kiváncsi vagyok, melyik lesz a valódi.

Szólj hozzá Te is!