Aranyáron javítja a garancián túli iPhone X-et az Apple

HusztiD 2017.10.31. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 595

iphone-x-service-repair-fees

Már a csapból is az iPhone X folyik, hiszen tudjuk jól, hogy előző hét pénteken kezdődött meg a telefon tényleges előrendelése. A sikeres előrendelők már a hét folyamán megkaphatják saját telefonjaikat, míg a többieknek tovább kell várniuk. Ezzel együtt az Apple oldalán frissültek a jótállási feltételek, ami nem igazán nevezhető kedvezőnek.

Mint tudjuk, minden iPhone-ra van egy év garancia, amely bizonyos feltételeket foglal magában. Ha az Egyesült Államokbeli árszabásokat nézzük, akkor az almások eléggé drágán dolgoznak. Ha kijelzőcseréről, vagy egyéb ezt érintő javításról van szó, akkor 279 dollárt számítanak fel érte, míg az egyéb, garancián túli javításokért 549 dollárt számláznak ki.

Ha forintba váltanánk az árakat, akkor bizony egy új telefont vehetnénk belőle. Főleg ha hasonlítunk, akkor Amerikában a kifutó hetes modellek valamelyikére is lecsaphatunk ennyi pénzért. Természetesen lehetőségük van a felhasználóknak az AppleCare+ szolgáltatást igénybe venniük, így a kijelzőt érintő problémákért 29, míg az egyéb károkért 99 dollárt kell megfizetniük, de ehhez még hozzájön a szolgáltatás egyszeri, 199 dolláros díja.

Természetesen Magyarországon sem lesz olcsó mulatság probléma esetén ellátogatni a szervizbe, így az új iPhone X tulajainak nem árt vigyázniuk az újonnan beszerezett telefonjaikra. Ha megfelelő védelmet keresnétek a készülékhez, akkor mindenféleképpen érdemes lesz lecsekkolni a minőség-ellenőrzött Speck tokokat.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Patrik - 2017.11.04. 12:33

    Jogos

Szólj hozzá Te is!