Így néz majd ki az iPhone 12 Pro; esélyes, hogy kinyírja az EarPods-ot az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2020.06.20. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 4 628

Hírek szempontjából ugyan rövid volt a hét, de így is akadt számos érdekesség, melyek közül a legjobbakat egy kalap alá szedtük.

untitled27-1536x865-1

Egyre valószínűbb, hogy nem csomagol vezetékes EarPods-ot telefonjaihoz az Apple

Május folyamán már olvashattunk Ming-Chi Kuo jóslatairól, ki akkor arról számolt be, hogy az Apple bizony nem mellékel majd vezetékes EarPods fülest az iPhone 12 szériához. Úgy tűnik, hogy most egy újabb elemző, a Wedbush szakembere, Dan Ives is egyetért a korábbi állítással.

iphone-11-pro-box-with-airpods-800x575

Bővebben itt.

Több iPad-et is piacra dob az iMac mellett az év második felében az Apple

Az év elején nagyon ködös volt, hogy mi lesz az Apple idei termékpalettájával. Voltak források, melyek azt állították, hogy több produktum is csúszni fog, azonban mostanra talán valamelyest körvonalazódni látszanak a dolgok.

ipad_imac_mockup

Bővebben itt.

Még idén sem kap Mini LED panelt az Apple Watch

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az idén ősszel érkező Apple Watch 6 kapja meg elsőként a Mini LED technológiát, azonban a legújabb pletykák alapján úgy tűnik, hogy nem érdemes erre várni. Legalábbis erről számolt be Twitteren a L0vetodream felhasználó az elmúlt napok folyamán, aki az utóbbi hónapokban számos Apple-t érintő dologról adott hírt.

bb-apple-watch-june-2019-3

Bővebben itt.

Csökkenő Apple Watch eladások ellenére is az Apple a legnagyobb gyártó a piacon

Nem olyan régen olvashattunk egy felmérésről az IDC csapatának köszönhetően, melyből akkor megtudtuk, hogy mekkorát növekedett az Apple a viselhetők piacán az első negyedév folyamán. Ezúttal viszont a Canalys csapata állt elő egy új kimutatással, melyben csak az okosóra eladások számítanak, a többi viselhető pedig nem.

applewatch

Bővebben itt.

További érdekességek

Rövid volt a hét, azonban megtudhattuk, hogy júliusban már megkezdődik az iPhone 12 széria tömeggyártása, illetve arról is beszámoltunk, hogy az Apple megszüntette az iOS 13.5 hitelesítését. Az elmúlt napokban új iPhone 12 dummy modellek láttak napvilágot, ami után remek render képeket láthattunk, hogy milyen is lesz a szeptemberben érkező iPhone 12 Pro. Végül pedig beszámoltunk, hogy az Apple a YouTube-on is közvetíti a WWDC ’20-as médiaeseményt.

Ezek voltak a 2020-as év huszonötödik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!