Pletyka: nem lesz füles iPhone 12 dobozában, hogy AirPods vásárlásra ösztönözze a felhasználókat az Apple

HusztiD 2020.05.21. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 589

airpods-family

Nagyon érdekes információkat osztott meg az ismert elemző, Ming-Chi Kuo az iPhone 12-vel kapcsolatosan. A szakember szerint az Apple hamarosan stratégiát vált, s immáron nem fog EarPods-ot csomagolni az ősszel megjelenő iPhone 12 modellekhez, illetve azt követően sem.

Miért tenne ilyet az Apple? Kuo szerint azért, hogy ezzel növelje az AirPods eladásokat a kaliforniai vállalat. Elviekben idén már nem lesznek új AirPods modellek, így az elemző úgy hiszi, hogy az év utolsó heteiben nagyobb mértékű leárazásokra lehet számítani, amivel alaposan meg tudják majd pörgetni az eladásokat.

Érdekesség, de korábban voltak olyan pletykák, mely szerint az Apple a következő években egy olyan telefont is piacra dob, melyen semmilyen csatlakozó nincs. Lényegében ezt tartották az akkori pletykák a jövő telefonjának, hiszen teljesen vezeték nélkül lehet azt majd tölteni, illetve zenét hallgatni egyaránt. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az akkori pletykák szerint AirPods járt volna a telefonokhoz.

Ne feledjük, hogy ezek egyelőre csak egy elemző meglátásai, így nehéz megmondani, hogy valóban így lesz-e, vagy sem. Tény, hogy sokan használnak már AirPods-ot, azonban sokan vannak azok is, akik még mindig a vezetékes EarPods-nál maradtak.

Ti mit gondoltok az egészről? Jó ötlet szerintetek, ha ezentúl nem ad fülest a telefonjai mellé az Apple?

Információ! Az enyhítéseknek köszönhetően hosszabbított nyitva tartással vár az iDoki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!