Dummy modellek szivárogtak ki az iPhone 12-ről

HusztiD 2020.06.16. 12:55 iPhone 0 db 874

8EB3B2AE-8791-48F5-9B4F-33E9A310245C

Az utóbbi napokban csak úgy megindultak a különféle pletykák az iPhone 12-ről, ami nem csoda, hiszen ha minden jól megy, akkor nagyjából 3 hónap múlva mutatja be azokat a kaliforniai vállalat. Természetesen a most látható képek sem az első úgynevezett dummy modellek, de egy újabb szivárogtatásnak köszönhetően tekinthetjük meg, hogy milyen formatervet kaphatnak az új készülékek.

Igazából sokat nem lehet a telefonokról elmondani, hiszen pont azok látszanak rajta, amelyek a korábbi pletykák alátámasztottak az elmúlt hónapok folyamán: marad az előlapi kamerakivágás, azonban a lekerekített formatervet ezúttal egy szögletesebb dizájn vált fel, ami leginkább az iPhone 5 / SE modellekre emlékeztet minket.

Ne feledjük, hogy szeptember első felében ejtheti meg az Apple a iPhone eventet, így hivatalosan csak ekkor derül ki, hogy pontosan milyen modelleket mutatnak be, illetve az, hogy mikortól lesznek elérhetőek az új telefonok, ugyanis a legutóbbi pletykák már októbert rebesgettek, mint megjelenési dátum.

Információ! Az enyhítéseknek köszönhetően hosszabbított nyitva tartással vár az iDoki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!