Egyre valószínűbb, hogy nem csomagol vezetékes EarPods-ot telefonjaihoz az Apple

HusztiD 2020.06.17. 12:55 AirPods, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 451

iphone-11-pro-box-with-airpods-800x575

Május folyamán már olvashattunk Ming-Chi Kuo jóslatairól, ki akkor arról számolt be, hogy az Apple bizony nem mellékel majd vezetékes EarPods fülest az iPhone 12 szériához. Úgy tűnik, hogy most egy újabb elemző, a Wedbush szakembere, Dan Ives is egyetért a korábbi állítással.

Ives úgy gondolja, hogy az almások innentől kezdve leállnak azzal, hogy fülest mellékeljenek a telefonjaikhoz, amit a kezdetek óta megtesznek. Egyszerűen azért, mert így akarják az embereket rávenni arra, hogy vásároljanak AirPods-ot külön, illetve hogy térjenek át a vezeték nélküli életre.

Az adatok alapján az Apple az előző évben összesen 65 millió AirPods-t szállított le világszerte, míg Ives mostani számításai szerint 2020-ra 85 millióval lehet számolni. Természetesen ez a növekedés akkor várható, amennyiben a kaliforniaiak tényleg nem csomagolnak majd EarPods-ot a telefonok mellé.

Vitatni lehet, hogy így lesz-e vagy sem, illetve, hogy mi a helyes megoldás. Szerintünk az lenne a legbarátibb, ha az Apple innentől kezdve minden Pro telefonjához egy AirPods-ot mellékelne, míg a többiekhez a vezetékes EarPods-ot. Ám ne feledjük, mivel profitorientált vállalatról beszélünk, így inkább az lehet igaz, amit múltkor Kuo és most Ives is megosztott.

Információ! Az enyhítéseknek köszönhetően hosszabbított nyitva tartással vár az iDoki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!