Már a következő hónapban megindul az iPhone 12 tömeggyártása

HusztiD 2020.06.15. 12:55 iPhone, Pletykák 0 db 300

maxresdefault

Az utóbbi hetekben a fennálló járványügyi helyzet miatt többször is olvashattunk arról, hogy az Apple bizony csúszni fog az iPhone 12 modellek piacra dobásával. A korábbi pletykák arra hivatkoztak, hogy leghamarabb csupán október elején kerülhet a boltok polcaira a széria, azonban már arról szólnak a hírek, hogy hamarosan indul a tömeggyártás.

A Digitimes arról adott hírt legutóbb a meg nem nevezett forrásaira hivatkozva, hogy az almások partnereik már júliusban megkezdik az iPhone 12 széria gyártását. Arról sajnos nem közöltek érdemi információt, hogy ez valójában mit jelent ránk, felhasználókra nézve: hogy megjelenik-e még szeptemberben a telefon, vagy továbbra is október van megcélozva?

Ha a korábbi évek tapasztalatait vesszük figyelembe, akkor az Apple mindig július folyamán rendelte meg az adott évi csúcskészülékeik tömeggyártását. Ha ebből indulunk ki, akkor mi inkább azt mondanánk, hogy valószínűleg már szeptember folyamán megjelennek az új telefonok – ha nem is az összeset dobják egyszerre piacra, de talán biztosak lehetünk abban, hogy a mezei 12-es széria hamarabb érkezik.

Információ! Az enyhítéseknek köszönhetően hosszabbított nyitva tartással vár az iDoki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!