Még idén sem kap Mini LED panelt az Apple Watch

HusztiD 2020.06.16. 15:55 Apple Watch, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 477

bb-apple-watch-june-2019-3

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az idén ősszel érkező Apple Watch 6 kapja meg elsőként a Mini LED technológiát, azonban a legújabb pletykák alapján úgy tűnik, hogy nem érdemes erre várni. Legalábbis erről számolt be Twitteren a L0vetodream felhasználó az elmúlt napok folyamán, aki az utóbbi hónapokban számos Apple-t érintő dologról adott hírt.

Korábbi értesülésekből kiderült, hogy az almások már 2017 óta kísérleteznek a Mini LED technológiával, de sajnos úgy néz ki, hogy azóta nem sikerült összehozniuk egy olyan konfigurációt, amit kiadhatnának a közeljövőben. A kaliforniaiak továbbra is a Japan Display által gyártott OLED paneleket fogják használni. Egyelőre nem tudni, hogy mi áll a háttérben, hogy a koronavírus miatt csúszik-e, vagy egyéb okok miatt.

Az Apple elsőnek az Apple Watch-nál vezette be az OLED technológiát, melyet 2017-től kezdve már a csúcs iPhone modelljeikben is alkalmaznak. A Mini LED technológiára építve pedig egy olyan panelt kapnánk, ami vékonyabb, fényesebb és kevesebb energiát fogyaszt, mint a jelenleg használt OLED kijelző.

Információ! Az enyhítéseknek köszönhetően hosszabbított nyitva tartással vár az iDoki.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!