A Google sem tétlenkedik: október elején rántják le a leplet a Pixel 3-ról

HusztiD 2018.08.08. 11:56 Egyéb 0 db 107

Pixel-2-780x412

A 9to5Mac beszámolója szerint a Google hamarosan, az idei iPhone event után nem sokkal mutatja be aktuális csúcsmodelljeit, a Pixel 3 okostelefonjait. Az oldal értesülései alapján kiszivárgott pár marketinganyag, melyet a Google a nagyobb YouTube-ereknek adott ki.

Több érdekes információ is kiderült a szivárgásból. Az egyik, hogy a Google hamarosan leleplezi az új telefonjait, amire egészen pontosan október 4-én kerül sor, akárcsak az előző évek folyamán. Másik érdekesség, hogy azon YouTube-erek, kik megkapták a marketing anyagot, azoknak ugyanerre a napra kell időzíteniük a videóikat, s van, akinek arról is be kell számolnia, hogy miért érdemes a Google új csúcsmodelljére váltani.

Ezen felül több érdemi információt nem tudni, csupán annyit, hogy a Google szintén tovább tolja a széltől szélig terjedő kijelző témát, így elviekben az új modelleknél minimálisabbra csökkentik a káva méretét. Pontos árazásokról egyelőre nincs szó, mint ahogyan arról sem, hogy mikor kerül kereskedelmi forgalomba. Ha minden jól megy, akkor még ugyanabban a hónapban, október második felében adhatják ki.

Szerintetek mit villant idén a Pixel 3-mal a Google?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!