Apple minőségű tokok, multifunkciós vezeték nélküli powerbank és mindent egyben kiegészítő – avagy ennél hasznosabb kiegészítőkre nem lesz szükséged

HusztiD 2018.07.02. 17:55 Ajánló, iDoki, Kiemelt hírek 1 db 1 178

Baseus-LCD-8000mAh-QI-Wireless-Charger-2A-Dual-USB-Power-Bank-For-iPhone-X-8-Samsung.jpg_640x640

Az iDoki jóvoltából lehetőségünk volt pár remek terméket letesztelni, melyekről úgy gondoltam, hogy hasznotokra lesz a mindennapjaitok során. Kedves partnerünk ezúttal különféle érdekes kiegészítőkkel árasztott el, melyek között tokokat, egy hiper-szuper powerbank-ot és egy mindent az egyben átalakítót is találhatunk.

Baseus LSR Case

Kezdjük rögtön a tokokkal. Nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint azt szeretem, ha egy tokra rámondhatjuk azt, hogy megbízható. Nyilván vásárlás előtt mérlegelni kell, hogy a dizájnra, vagy a védelemre megyünk rá, de szerintem a Baseus LSR tokokkal nem nyúlhatunk mellé – főleg nem akkor, ha szeretjük az Apple original tokjait.

baseus-case-original-lsr-for-iphone-x-pink-moq-20-wiapiphx-sl04

Az LSR tokokra nyugodtan mondhatjuk azt, hogy olyan, mintha az Apple gyártotta volna. Ahogyan az almások szilikon tokjai, úgy ezek a tokok is hasonló borítást kaptak, ami mellett belsejében puha, mikroszálas bélés található. Ahogyan az Apple kiegészítőinél, úgy ezek is precízen lettek megtervezve, így szépen követik a telefon íveit. Nem utolsó sorban pedig nem érezzük azt a hangerő és a ki/bekapcsoló gomboknál, hogy félreszabták volna, hiszen teljesen úgy illeszkedik, mintha egyenesen a telefonodra szabták volna.

Photo 2018. 06. 24. 9 12 05

Kinek ajánlanám? Első sorban azoknak lehet jó választás, kik egy Apple minőségű tokot keresnek töredék áron. Ha vakon egymás mellé tennénk a két tokot, akkor nehéz lenne megállapítani, hogy melyik, melyik. Külsőre egyedül annyi különbség mutatkozik köztük, hogy a Baseus hátoldalán nem találhatunk egy Apple logót. A tokokat összesen négy színben (fekete, piros , rózsaszínes és kékes/zöldes kombinációban) érhetitek el többféle iPhone modellre 6 990 Ft-os áron az iHungary Webshopjából.

Baseus Wireless PowerBank

Újabb iPhone modellel rendelkezel, melyek képesek a vezeték nélküli töltésre? Akkor bátran állíthatom, hogy ez lesz a te választásod – még ha korábbi telefonnal rendelkezel, akkor is. A Baseus vezeték nélküli töltőpadját igazán imádni fogjuk, ha viszonylag sokat utazunk. Ahogyan a neve is elárulta, ez egy vezeték nélküli powerbank, ami 8 000 mAh-es aksival van felszerelve – viszonyításképp, ezzel a kapacitással 3x tölthetjük fel teljesen a lemerült iPhone X-ünket, vagy 4x az iPhone 8-unkat.

baseus

Maga a kiegészítőnek a fizikális mérete szinte egy az egyben megegyezik az iPhone X-ével, azzal a különbséggel, hogy ez vastagabb. A termék elején egy kisebb LCD kijelzőt találhatunk, mely kijelzi, hogy hány százalékos töltöttségen van a powerbank. Ezek mellett pedig oldalról kihúzhatunk egy kis tálcát, aminek köszönhetően egy iPhone dokkolóként is használhatjuk – fontos megjegyezni, hogy ezen funkciónál nem tölthető vezeték nélküli módon a telefon.

Külön kiemelendő funkciója, hogy ha éppen utaznánk, s töltenénk, akkor elég csak egybe fognunk a két terméket, s nyugodtan nyomogathatjuk a telefonunkat bármilyen plusz kábel megléte nélkül, hiszen tökéletesen fog illeszkedni. Apropó, aki használt már vezeték nélküli töltőpadot, az tudhatja, hogy ha nem megfelelően rakjuk fel a telefont, akkor az nem fog megfelelően tölteni. Nos, a powerbank esetében ilyenről nem beszélhetünk, ugyanis nem egy adott, kisebb sugarú ponton tölt, hanem egy sokkal nagyobb felületet terít le, így nem kell azzal bajlódnunk, hogy megfelelően raktuk-e fel a telefonunkat.

baseus2

Mi a helyzet a vezetékes töltéssel? Megnyugtatunk mindenkit, hogy a termék támogatja a vezetékes töltést is, így akinek ahhoz lenne kedve, vagy éppen még olyan telefonnal rendelkezik, mely nem kezeli az indukciós töltést, annak tökéletes választása lesz. Külön kiemelendő funkciója, hogy egyszerre három terméket tölthetünk a powerbank által: egyet vezeték nélkül, míg további kettőt vezetékesen, így ha barátainkkal utazunk egyszerre, akkor sem kell kompromisszumokat kötnünk. A Baseus Wireless PowerBank-ot 14 990 Ft-os áron szerezhetitek be az iHungary Webshopjából.

Baseus USB C Hub Adapter

A végére hagytam az egyik legérdekesebb, leghasznosabb terméket, mely csupán az újabb MacBook-kal rendelkező felhasználók számára lesz hasznos. Mint tudjuk, az Apple az utóbbi időben jóformán minden portot kinyírt a laptopjairól, s helyette kizárólag USB C bemeneteket találhatunk az újabb MacBook, avagy MacBook Pro modelleken.

hub_2

Kik rendelkeznek az új masinákkal, azok tudják, hogy emiatt milyen korlátozásokkal kell számolniuk. Nem utolsó sorban pedig több különféle kiegészítőt kell megvásárolniuk, s kevés olyan multifunkciós adapter van, melyben minden fontosabb port megtalálható. A Baseus terméke azoknak lesz remek választás, kik mindent az egyben átalakítót keresnek, hiszen HDMI, SD/MMC, TF/Micro SD, Gigabit, VGA, USB C, audio outpot és 3 darab USB 3.0-ás port található meg rajta. Ha mindez nem lenne elég, akkor a kiegészítő kialakításának köszönhetően a laptopunkat is rátehetjük, amelynek hatására mondhatjuk, hogy helyet sem foglal.

1521430931392091

Kinek ajánlanám a kiegészítőt? Azoknak, akik újabb MacBook modellekkel rendelkeznek, s nem szeretnének semmilyen kompromisszumot kötni. A terméket viszonylag borsos, 42 990 Ft-os áron szerezhetitek be az iHungary Webshopjából, ami sokatok számára elrettentő lehet, viszont ha az arányokat nézzük, akkor ez a piacon lévő egyik legjobb árfekvésű termék. Miért? Elég csak szétnézni az Apple honlapján, s láthatjuk, hogy egy-egy mezei átalakítóért (ami nem multifunkciós, csak egy sima átalakító), azért mennyit kérnek el.

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontjáról vállalják a hozzájuk futárszolgálattal eljuttatott Apple termékek gyors és szakszerű szervizelését kedvező áron.

Látogass el üzleteikbe, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében és Pesten a Báthory utcában. Amennyiben a termékekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésed van, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: www.idoki.hu.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sagara - 2018.07.03. 11:11

    A Baseus tok nagyon jó lenne, de mivel pont olyan designja van mint az Apple tokokoknak; avagy alul majdnem semmi védelem, így nagyon kár érte.
    Sajnos elég régen még sima 6-nal volt Apple tokom, “szerencsémre” pont ugy esett, hogy az alul nyitott részére landolt és az alumínium ház és képernyő alsó része csodálatos lett :D

Szólj hozzá Te is!