Nemsokára azt is megmondja a Facebook, ha sokat lógsz rajta

HusztiD 2018.07.05. 11:56 Egyéb 0 db 132

The Facebook logo is pictured at the Facebook headquarters in Menlo Park

Pont a napokban jött a hír, hogy miként teszi tönkre Messenger szolgáltatását a Facebook. Ezúttal viszont egy sokkal jobb, hasznosabb funkciót kap a jövőben a közösségi szolgáltatás, melynek köszönhetően megtudhatjuk, hogy mennyit lógunk a közösségi oldalon.

A TechCrunch beszámolója szerint vannak fejlesztők, kik egy kiadatlan Facebook alkalmazást tesztelnek, amiben előcsalható egy rejtett funkció, az úgynevezett “your time on Facebook”. Ahogyan a neve is árulkodik, a funkció által kilistázható, hogy az elmúlt hét nap folyamán mennyit használtuk a közösségi alkalmazást, illetve arra is lehetőségünk van, hogy beállítsuk, hogy bizonyos idő után jelezzen az applikáció, hogy túl sokat lógtunk rajta.

Egyelőre arról nem tudni, hogy mikor, melyik frissítéssel érkezik az új funkció a végfelhasználók számára. Feltehetően egy kis ideig még tesztelni fogják az újdonságot, majd utána terjesztik el világszerte. Egyébként nincs egy hónapja, hogy az Apple bemutatta az iOS 12-t, melyben szintén bemutatkozott egy hasonló funkció, amivel nyomon követhetjük, hogy mely alkalmazást használjuk a legtöbbet.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!