Zuckerberg szerint nem állíthatja meg az Apple a Facebook-ot

HusztiD 2021.03.24. 12:55 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek Zuckerberg szerint nem állíthatja meg az Apple a Facebook-ot bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 408

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple az iOS 14-gyel jelentős változásokat vezetett be. A legutóbbi rendszereik immáron képesek arra, hogy értesítések a felhasználókat, hogy egy-egy adott alkalmazás milyen információt szerez meg róluk, ezt pedig a Facebook-osok nagyon utálják, hiszen így nem tudnak a hirdetők az iOS felhasználók számára célirányosan hirdetni.

Természetesen nehéz dolog ez a közösségi oldalasoknak, akik erre építkeznek, de nem olyan rég a CNBC számára nyilatkozta a vállalat fejese, Mark Zuckerberg, hogy őket nem állítja meg az Apple. Továbbra is tervezik a Facebook és Instagram direkt eladásokat és úgy hiszi, hogy sokkal erősebbek lesznek ebben, mint valaha.

Több konkrétumról ugyan nem esett szó, de nyilván továbbra sem érinti őket jól az, ahogyan az Apple döntött. Kérdés az, hogy mi lesz hosszabb távon, miképp maradnak működőképesek nyomkövetésileg az iOS felhasználóknál.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!