Jelentős fejlődés vár az Apple Maps-re

HusztiD 2018.07.05. 13:55 Apple, iOS 1 db 493

st-louis-apple-maps-800x398

Hat évvel ezelőtt, mikor az Apple bemutatta az iOS 6-ot, akkor bejelentették, hogy az alapértelmezett alkalmazások közül száműzik a Google Maps-t, s helyette a saját szolgáltatásukat, az Apple Maps-t népszerűsítik. A korábbi iOS felhasználók tudhatják, hogy mekkora hiányosságokkal bírt a szolgáltatás, hiszen telis-tele volt hibákkal.

Az elmúlt évek folyamán rengeteget fejlesztett a szolgáltatáson az Apple, de a TechCrunch beszámolója szerint most egy újabb szintre emelik mindezt. Az almások eddig saját kezűleg frissítették az alkalmazásukat, s emiatt lassabban haladtak vele. Mostantól viszont elkezdi azon technikát alkalmazni az Apple, mint a Google: a felhasználóira hagyatkozik.

Ezáltal sokkal jobb lesz a szolgáltatás, hiszen valós idejű visszajelzéseket kap az Apple Maps. Például a felhasználói visszajelzésekből tudni fogja, hogy hol van dugó, vagy hol vannak útlezárások. Egyedül annyi negatívum van, hogy az újdonságot egyelőre San Franciscóban élesítik, s azok az iOS 12 bétáiban már észlelhetőek lesznek. A későbbiek folyamán pedig tovább terjesztik mindezt a kaliforniaiak, hogy még jobb legyen az Apple Maps szolgáltatása.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Éliás Zsolt András - 2018.07.05. 18:16

    Én már most is nagyon kedvelem, főleg mióta megkapta a BKK adatbázist. Az iGOt törőltem 7 év után, a gúgliét a kezdő képernyőről áttettem a NAVI folderembe.

Szólj hozzá Te is!