A Facebook szeretné, ha iOS-en alapértelmezett lenne a Messenger

HusztiD 2020.09.29. 09:55 Egyéb, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 896

facebook-messenger-logo-1024x538

Az iOS 14-ben egy nagyon fontos változást eszközöltek az almások, ami által nyitottabb lett egy fokkal a rendszerük, hisz mostantól lecserélhetjük alapértelmezetten a Safarit egy másik böngészőre, de akár a Mail klienst is, ha kedvünk úgy tartja.

Úgy tűnik, hogy nem tetszik ezen lépés a Facebook-nak, hiszen az Information információi alapján a közösségi háló nyíltan nekiment az Apple-nek. Egészen pontosan az a bajuk, hogy iOS-en nincs alapértelmezetten a Messenger alkalmazásuk, vagyis pontosabban fogalmazva az elsődleges üzenetküldő appnak sem lehet beállítani, miközben Androidon ez lehetséges. Voltaképp azt szeretnék, ha a kaliforniaiak elérhetővé tennék azt a funkciót, hogy a felhasználók alap applikációként állíthassák meg a Messengert.

Természetesen az almások nem reagáltak a dolgokra, de valószínűleg nem is fognak, illetve az ehhez hasonló vádaskodásokra sem. Nyilván jó dolog az, hogy az iOS 14-től kezdve saját akaratunk szerint állíthatunk be harmadik féltől származó böngészőt és email klienst, de ettől függetlenül továbbra is egy zárt rendszert rejt magában az iOS.

Szerintetek értelme lenne, ha alapértelmezetten beállítható lenne iOS-en a Messenger?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Peti - 2020.09.29. 15:05

    Nem. Teljesen felesleges. Aztán majd jön a Viber meg a többi. Amúgy is korlátozott a többihez képest.

  2. Rács - 2020.09.30. 16:06

    Nem kell!

Szólj hozzá Te is!