Az iPhone SE után az iPhone 6s Plus modelleket is Indiában gyártatja le az Apple

HusztiD 2018.04.18. 09:55 iPhone 0 db 144

569699.apple-iphone-6s-plus-128gb

Hetekkel ezelőtt felmerült, hogy az Apple az iPhone SE 2 egészét Indiában fogja legyártatni. Ha az első generációs telefonokról beszélünk, korábban az almások Kínában gyártatták le ezen készülékeiket, de azóta a gyártás egy részét az indiai országba vitték át. Az Economic Times legutóbbi beszámolója szerint immáron az iPhone 6s Plus modelleket szintén itt szerelnék össze.

A legújabb szóbeszédek egy forráshoz közel álló, ám meg nem nevezett informátortól származnak, így mint a legtöbb pletykát, ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni. A jelenleg rendelkezésre álló hírek alapján Bengaluruban indul meg a gyártás, azon belül pedig a Wistron legújabb, 157 millió dolláros gyárában kerülhetnek összeszerelésre a telefonok. Egyelőre kérdéses, hogy miért pont csak az iPhone 6s Pluszról szólnak a hírek, de nem kizárt, hogy az elkövetkezendő időszakban egyre több modellt fognak itt legyártatni az almások.

Indiában egyébként egy olyan nagyvállalat, mint az Apple, úgy nyithat saját boltot, ha úgymond beszáll az ország gazdaságába. Ehhez mindösszesen egy kritériumnak kell megfelelni, hogy a boltban árult termékek legalább 30 százaléka legyen az ázsiai országban legyártva. A mostani szóbeszédeknek köszönhetően az almások szintén egy jelentős lépést tettek meg, hogy eme irányban folytassák az ország meghódítását.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!