Milyen kiegészítőt vásároljak iPhone-hoz? – tavaszi ajánló

HusztiD 2018.04.11. 17:55 Ajánló, iDoki, Kiemelt hírek Milyen kiegészítőt vásároljak iPhone-hoz? – tavaszi ajánló bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 907

08_1024x1024

Manapság ezernyi kiegészítőt megvásárolhatunk szeretett Apple termékeinkhez, így olykor nehéz lehet a döntés, hogy mégis mit válasszunk az általunk kiszemelt kategóriákon belül. Az iDoki csapatától ismételten kölcsönbe kaptunk pár terméket, melyről úgy gondoljuk, hogy nem érdemes mellettük szó nélkül elmenni.

JBL Go

A legelső kiegészítő a JBL Go. Bizonyára mindenki hallott a márkáról, hiszen kategórián belül az egyik legismertebb és egyben legjobb. Manapság a hordozható hangszórókat nagy népszerűség veszi körül, de sokszor nehéz eldönteni, hogy melyik a számunkra megfelelő. A JBL Go azok számára lesz tökéletes megoldás, akik egy kicsi, praktikus, hordozható és mindezek mellett egy igen jó hangminőséggel bíró hangszórót keresnek.

A hivatalos adatok alapján a hangszórót 1,5 óra alatt tölthetjük fel, majd egyetlen egy töltéssel akár 5 órányi zenelejátszási időt ígér a 3W-os Go. Természetesen Bluetooth alapú a hangszóró, de ha például egy olyan termékről hallgatnánk zenét, melynek nincs beépített BT-je, csupán egy jack csatlakozó, akkor általa is hallgathatjuk zenéinket – természetesen ebben az esetben kicsivel jobb lesz a készülék üzemideje.

jblgoszinek

Kinek ajánlanánk? Akik az előbb már említett kicsi és egyben praktikus hangszórót keresnek 10 ezer forint alatt. Aki hasonló árkategóriában vásárolt hangszórót, az tudja jól, hogy csodát ugyan nem kell várni, hiszen korlátozott a hangereje, viszont a 8 990 Ft-os áráért cserébe kiváló hangminőséget kapunk. Ha otthon filmeznénk, vagy zenét hallgatnánk, esetleg kisebb baráti beszélgetéshez szeretnénk zenét szolgáltatni, akkor bizony a JBL Go lesz a legjobb társad.

Baseus Donut és X-Doria Pebble vezeték nélküli töltőpadok

Tudjuk jól, hogy az Apple a 2017-es iPhone modellekben tette elsőnek elérhetővé a vezeték nélküli töltést, amely számos előnyt rejt magában. Az egyik legjobb dolog a technológiában, hogy nem kell külön a Lightning kábellel bajlódnunk, illetve aki vezeték nélküli töltőpadot használ a hagyományos kábeles megoldás helyett, az annyival jobban jár, hiszen kevésbé erőlteti a csatlakozót.

Ha korábban rendelkeztetek valamilyen iPhone-nal, akkor tudhatjátok, hogy ha naponta egyszer-kétszer felrakjátok tölteni a telefont, akkor két éven belül kilazul a csatlakozó, így cseréltetni kell a komponenst, hogy a későbbiekben is megfelelően működjön. Ha nem cserélteted, akkor egy kész kínszenvedés vele bajlódni, hiszen nem mindig érzékeli a töltést, illetve ha kicsit elmozdítod a helyéről, akkor egyből megszünteti a töltést. Ha csak ezt nézzük, akkor ezért is érdemesebb átállni a vezeték nélküli töltésre, hiszen ott még véletlenül sem fog elkopni a csatlakozó az idő előrehaladtával.

maxresdefault

A Baseusról tudni érdemes, hogy rendkívül minőségi kiegészítőket gyártanak, s a többi gyártóhoz képest viszonylag olcsóbb áron kínálják termékeiket, így ebben rejlik a sikerük. A kiegészítő neve eléggé árulkodó, hiszen a Donut egy fánk formára hajaz, amivel kitűnik a többi közül. Tudni érdemes, hogy a hozzá tartozó kábel egyben van a töltőpaddal, így az nem cserélhető. Az X-Doria egy kicsivel nagyobb, egy kicsivel nehezebb és egy kicsivel drágább egyben. Cserébe viszont egy letisztult bőrrel borított töltőpadot kapunk, melyre ha felrakjuk telefonunkat tölteni, akkor egy kellemes, kék fényű led világítja meg a töltőpad oldalait jelezvén, hogy éppen töltés alatt áll. Szerencsére az X-Doria-hoz járó kábel nincs egyben a paddal, így azt bármikor kicserélhetjük egy hosszabbra.

Mit kell tudni a kiegészítőkről? Először az egyik legfontosabb, hogy mind a két termék támogatja a gyors töltés funkciót, így ha egy megfelelő adaptert választunk hozzá, akkor lényegesen hamarabb tölthetjük fel a telefonjainkat, mint a telefonhoz járó 5W-s adapterrel és Lightning kábellel. Mind a kettő gumírozott talpakkal, illetve felső résszel rendelkezik, hogy még véletlenül se csússzon le róla szeretett készülékünk. Sajnos a rossz hír az, hogy egyik termék mellé sem kapunk adaptert, így mi azt ajánljuk, hogy az iPhone-hoz kapott 5W-s adapterrel érdemes tölteni. Aki viszont kicsit áldozna a gyors töltés érdekében, annak érdemes inkább egy 12W-os iPad adaptert beszereznie.

x-doria-pebble

A Baseus Donut-ot 9 990 Ft-ért, míg az X-Doria Pebble-t 13 490 Ft-ért szerezhetitek be fekete, vagy fehér színben az iDoki-tól.

Apropó, pont a múltkor volt pár hasonló termékünk a Baseustól, így érdemes lecsekkolnotok azokat is, ha lemaradtatok róla.

LifeProof FRE

Végére hagytunk egy igen érdekes tokot, amely első sorban azoknak lesz kihagyhatatlan, akik a megfelelő védelmet szeretnék telefonjaik számára. Korábban megannyi dizájnos tokot bemutattunk, azonban sokszor fontosabb az, ha megfelelő védelmet nyújt számunkra egy ilyen kiegészítő. A LifeProof FRE erre kínál megoldást az iPhone 5s/SE/6/6s/7 és 8-as modellek számára.

Félreértés ne essék, ezúttal tényleg egy olyan tokról beszélhetünk, ahol a védelem a legelső, nem pedig a dizájn. A kiegészítő IP68-as minősítéssel rendelkezik, így megfelelő védelmet nyújt víz, hó és piszok ellen, illetve ejtéskor elnyeli az ütődés egy részét. A hivatalos információk alapján a tok két méterig állja a vizes úsztatásokat, illetve ugyanilyen magasságig az ejtést. A tok egy elő és egy hátlapi részből áll: ha behelyeztük a telefont, majd összepattintottuk a tokot, akkor lényegében teljes biztonságban tudhatjuk a készülékünket.

maxresdefault (1)

Első sorban azoknak ajánlanánk a kiegészítőt, akik olyan helyen dolgoznak, illetve tevékenykednek nap mint nap, ahol fokozott veszélynek van kitéve szeretett telefonjuk. A LifeProof FRE nem olcsó a maga 27 490 Ft-os árával, de ezért cserébe tényleg megfelelő védelmet kapnak azok, kiknél ez az elsődleges szempont. A webshopunkban megtalálhatjátok az iPhone 5/5s, iPhone 6 és iPhone 7 modellekre.

Apropó, ne maradj le az iDoki kijelzőcsere akciójáról sem!

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontjáról vállalják a hozzájuk futárszolgálattal eljuttatott Apple termékek gyors és szakszerű szervizelését kedvező áron.

Látogass el üzleteikbe, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében és Pesten a Báthory utcában. Amennyiben a termékekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésed van, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: www.idoki.hu.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!