Novemberben mutatják be az iPhone 8-at; Hatalmas dobásra készül az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2017.08.19. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 794

Az iPhone 8-on kívül rengeteg egyéb hírünk volt a héten, így szokás szerint összeszedtük a legérdekesebbeket, hogy le ne maradjatok az eseményekről.

home

Mégiscsak novemberben mutatják be az iPhone 8-at?!

A Korea Herald egy nagyon érdekes beszámolóval állt elő a saját beszállítói láncból származó informátora által. Amennyiben igazak a mostani hírek, akkor az Apple bizony novemberig nem, hogy nem adja ki az iPhone 8-at, de addig még be sem mutatják.

iphone-8-forbes

Bővebben itt.

Magyarországi tömegközlekedéssel bővült az Apple Maps

Az Apple öt évvel ezelőtt, az iOS 6 bemutatásakor leplezte le saját térkép-szolgáltatását, az Apple Maps-szet. Ekkoriban még igencsak gyerekcipőben járt a szolgáltatás, ami miatt jóformán minden felhasználó a Google alternatívájára váltott. Az elmúlt években viszont hasznos funkciókkal bővül, melyek között ott van a tömegközlekedési funkció.

apple-maps-connect1-1920

Bővebben itt.

Ilyen az eddigi legkiemelkedőbb iPhone 8 koncepció

Nagyjából egy hónap van még a szeptemberi iPhone eventig, ahol a kaliforniai vállalat bemutatja legújabb okostelefonjait. Eddig számos remek koncepciót láthattunk magáról a telefonról az elmúlt hónapok múlásával, azonban most egy John Calkins nevű dizájner állt elő a legújabbal és az eddigi egyik legjobbal.

screen-shot-2017-08-16-at-4-28-24-pm

Bővebben itt.

Újabb érdekes hírmorzsák az iPhone 8 kamerájáról és arcfelismerési funkciójáról

Guilherme Rambo Twitter felhasználó neve már ismerősen csenghet számotokra, hiszen az előző hét folyamán ő volt az egyik olyan iOS fejlesztő, aki érdekes felfedezéseket tett a HomePod szoftverében. Ezúttal sikerült tovább botorkáznia a rendszerben, így újabb érdekességekről számolt be, hogy voltaképp milyen további újdonságot kaphat az iPhonne 8.

forbes-iphone-8-1

Bővebben itt.

Nagyon nagy dobásra készül az Apple

A Wall Street Journal egy nagyon érdekes felfedezést tett, mely alapján kedvenc vállalatunk hihetetlenül sok pénzt öl bele kutatásokba és fejlesztésekbe. A legutóbbi negyedév folyamán az Apple a bevételének a 15 százalékát fordította kutatásra és fejlesztésre, míg az elmúlt egy éves szinten 11,2 milliárd dollárt költöttek erre a célra.

rd

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején megcsodálhattuk az eddigi legélethűbb iPhone 8 mintadarabokat, majd beszámoltunk arról, hogy hamarosan az Amazon is beszáll az egészségügybe. Ha minden igaz, akkor mindhárom iPhone modellel megkezdte tömeggyártását az Apple, valamint felmerült a hír, mely szerint a Foxconn gyárthatja le az Apple Car-t. Nem sokkal később pedig nagyon érdekes bejelentést tett az Intelt, mely majd az almásokat is érinti.

apple-watch-series-2-2

A hét második felében megtudtuk, hogy milyen újdonságokkal érkezett az iOS 11 hatodik bétája, majd jött az infó, ami szerint a német Telekomnál már titkon előrendelhetünk az iPhone 8-ra. Végezetül kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo szerint eSIM-mel érkezik a harmadik generációs Apple Watch, ami után pedig az ausztrál McDonald’s iPhone 8-cal promózott reklámjaiban.

Ezek jutottak a harmincharmadik hétre. Lassan itt az augusztus vége, így várhatóan az Apple hamarosan bejelenti az iPhone 8 event pontos idejét, amikor végre lehullik a lepel az év egyik legjobban várt okostelefonjáról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!