A német Telekomnál titkon előrendelhetünk az iPhone 8-ra

HusztiD 2017.08.17. 12:40 iPhone 0 db 681

telekom

A német Telekom nem igazán bízza a véletlenre az előrendeléseket, hiszen egy meglehetősen érdekes, de annál hasznosabb szolgáltatással állt elő. Lényeg, hogy az ügyfeleik mostantól bármelyik nagyobb szabású okostelefonra előrendelhetnek úgy, hogy közben még be sem mutatták azt.

Online szert lehet tenni egy úgynevezett előfoglalási jegyre, amit később be lehet váltani egy okostelefonra, amint az rendelhetővé válik. Ha például valaki lefoglal egy ilyen jegyet, szeptemberben pedig megjelenik az új iPhone 8, akkor azt könnyedén beválthatja rá. Természetesen ezzel a kezdeményezéssel ezen felhasználók lesznek előrébb, hiszen a Telekom őket fogja elsőnek kiszolgálni a kiszemelt telefonnal, majd utána a tényleges előrendelőket.

Ez a lehetőség természetesen minden készülékre él, így akik most foglalnak egy jegyet, azok akár a hamarosan megjelenő Galaxy Note 8-ra egyaránt lecsaphatnak. Végül az sem lenne rossz dolog, ha nálunk, Magyarországon szintén bevezetnének egy-egy hasonló akciót a szolgáltatók, hogy ne kelljen sok esetben heteket várnunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!