Mindhárom iPhone-nal megkezdte tömeggyártását az Apple

HusztiD 2017.08.15. 13:55 iPhone, Pletykák 0 db 527

dgzqnpbw0aaxmiu-e1502303309686

Nagyjából egy hónap van hátra, hogy az Apple bejelentse a legújabb csúcsmobiljait, s egy-két héttel több, mire azok kereskedelmi forgalomba kerülnek. Úgy tűnik, hogy eddig minden jól megy, hiszen mindhárom telefon, vagyis az iPhone 7s, 7s Plus és a 8 már tömeggyártás alatt áll a Digitimes új beszámolója alapján.

Ezen információk szokás szerint az ellátási láncból származnak, s állításuk alapján eddig minden a legnagyobb rendben van az új telefonokkal. Ez azt jelenti, hogy egyelőre minden a tervek szerint alakul, nem ütköznek gyártási nehézségekbe, ami azt is jelentheti, hogy kellő mennyiséggel készülhet fel a kaliforniai vállalat a jövő havi rajtra.

Arról sajnos nem szólnak a mostani hírek, hogy nagyjából mennyi telefont gyárthat le melyik modellből ebben az egy hónapban az Apple, de reménykedjünk benne, hogy nem lesz annyira hiánycikk. Bár ha a múlt évi iPhone 7 megjelenéseket nézzük, akkor ott bizony sokat kellett várni, mire az előrendelők megkapták a bizonyos modelljeiket. Reméljük idén ez nem fog megismétlődni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!