Hamarosan az Amazon is beszáll az egészségügybe

HusztiD 2017.08.14. 15:55 Egyéb 0 db 117

amazon-echo-just-ask

Akárcsak az Apple-nek, az Amazonnak is van egy titkos kis csapata, akik az egészséghez köthető témakörben végeznek különféle kutatásokat és fejlesztéseket. A CNBC egy új beszámolója szerint az óriásvállalatnak a titkos csapata az 1492-es kódnevet kapta, amely erősen utal a Kolumbusz féle amerikai felfedezésre.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján pedig az Amazonnak is ugyanaz a célja, mint a kaliforniai vállalatnak: jobbá tenni az emberek életét. Pontos hardverekről és szoftverekről egyelőre nem tudni, de az amazonok szintén szeretnék, ha a jövőben a beteg sokkal könnyebben megoszthatná információit az orvosaival, valamint könnyedén nyomon követhetné az egészségi állapotának bizonyos funkcióit, mint az állandó pulzusmérést.

Feltehetően a nem olyan távoli jövőben kaphatunk új kiegészítőket az Amazontól, de hogy ez pontosan mi lesz, egyelőre nem tudni. A szóbeszédek alapján az Echo és a Dash Wand termékek ökoszisztémájához fog az Alexa által csatlakozni, de erről bővebb infó sajnos még nem tudott.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!