Íme az iOS 11 hatodik bétájának újdonságai

HusztiD 2017.08.16. 15:55 iOS, Videók 0 db 745

beta-6

Az Apple hétfő este folyamán tette elérhetővé az iOS 11 hatodik bétáját a fejlesztők számára, közben pedig a publikus béta programban résztvevők egyaránt megkapták az előző, tehát az ötödik kiadásokat. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, az új szoftver számos újdonságot hozott, melyről a 9to5Mac csapata egy remek videót készített.

Mivel ez már a hatodik kiadás, így a korábbiakhoz képest kisebb újdonságok fedezhetőek fel. Az első dolog ami szembe tűnik, az az újragondolt App Store, vagy az Apple Maps ikon, ami mostantól az Apple Park helyszínére utal. Sajnos rossz hír, hogy néhány élő háttérképet törölt az Apple, de nem tudni, hogy a végleges kiadásig esetleg készítenek-e újabbakat. Ezen felül az AirPods csatlakozás animációja egyaránt frissült, így mostantól nem 2, hanem 3D -ben láthatjuk viszont a vezeték nélküli fülesünket és dokkolóját.

Az iOS 11 pontos megjelenéséről egyelőre nem tudni. Feltehetően a szeptemberi iPhone eventen jelentik be, hogy mikor érkezik a végfelhasználói változat, de erre körülbelül szeptember közebén kerülhet sor.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!