Ennyit kerestek az Apple vezetői tavaly; Ilyen lesz a 2019-es iPhone? – mi történt a héten?

HusztiD 2019.01.12. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 359

Lassan mondhatjuk, hogy javában tapossuk a januárt, s egyre több hír érkezik az Apple háza-tájáról, így összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit.

iphone-xs-gold

Ennyire csúnya lesz a 3 kamerával szerelt iPhone?

A válasz nem. Legalábbis nagyon reméljük, hogy nem. Steve Hemmerstoffer kevésbé ismert, de aki nyomon követi az Apple körüli híreket, pletykákat, akkor ő már találkozhatott nevével, hiszen korábban számos infót osztott meg az aktuális termékekről, általában iOS készülékekről.

2019_iphone_triple_camera_rendering

Bővebben itt.

Új eljárás miatt hamarosan teljesen eltűnhet az előlapi kamerakivágás az iPhone-okról

Az Apple 2017-ben mutatta be az iPhone X-et, mely teljesen szakított a hagyományokkal, hiszen a Home gomb helyett egy előlapi kamerakivágás, az úgynevezett TrueDepth kamerarendszer vette át a főszerepet. Sokak szerint zavaró a belógó sáv, azonban vannak, kik szerint egyenesen jól néz ki, s vitatkozni lehetne, hogy melyik tábornak van igaza.

1518084713

Bővebben itt.

Tim beszélt a 2019-es évről és tervekről

Az Apple CEO-ja a CNBC Mad Money műsorában, Jim Cramer számára adott interjút, melyben ugyan burkoltan, de megszellőztette, hogy mit várhatunk az idei évben. Tim szerint a vállalat termékpalettája sosem volt annál jobb, mint amilyen most, hiszen számos érdekes termékük van.

WWDC18_Tim-Cook-2-780x536

Bővebben itt.

Az Apple lesz a következő Nokia?

A Goldman Sachs szerint az Apple lesz a következő Nokia. A csapat egyik ismertebb elemzője, Rod Hall úgy hiszi, hogy az almások jelenleg egy olyan utat járnak be, melyet a Nokia is bejárt, mielőtt végleg kudarcot vallott volna.

image

Bővebben itt.

Hiába a Netflix a legnépszerűbb alkalmazás, mégis megszívatja az Apple-t

Pont karácsony előtt számoltunk be arról, hogy legutóbb a Netflix volt a legnépszerűbb iOS-es alkalmazás, ugyanis az Apple platformján 800 millió dollárt hozott a konyhára. Most viszont egy ennél rosszabb hírről kell beszámolnunk, mely alapján a Google után az Apple-t is megszívatja a szolgáltató.

netflix_kiemelt

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött egy eléggé ciki hír, mely szerint még a Huawei marketingesei is iPhone-t használnak, majd felmerült pár infó, hogy milyen újdonságokat kaphatnak a 2019-es iPhone modellek. Jól kaszált tavaly a Netflix, azonban a Google után most az Apple-t is alaposan megszívatják, ami után kiderült, hogy Németországban hatalmas árat fizet az Apple a tiltásért.

Tim-Cook-Money-780x536

A hét második felében Tim Cook nyilatkozott, hogy a piac alábecsüli az Apple-t és az ökoszisztémát, majd elmélkedtünk azon, hogy vajon mi lesz az AirPower-rel? Az almások hivatalosan is közzétették, hogy mennyit kerestek a vezetőik az elmúlt év folyamán, majd felbukkantak állítólagos képek a bejelentés előtt álló iPad Mini 5-ről.

Ezek jutottak a 2019-es év második hetére. Mivel még év elején vagyunk, viszonylag kevés érdekes hírünk volt, de most már esélyes, hogy egyre több érdekességet fogunk olvasni, ahogy telnek a hetek. Jó pihenést mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!