Mi lesz veled, AirPower?

HusztiD 2019.01.09. 15:55 iPhone 0 db 275

AirPower

Aki folyamatosan nyomon követi az Apple-körüli eseményeket, az tudja jól, hogy a vállalat 2017. szeptemberében mutatta be az iPhone X-et a nyolcas modellekkel karöltve, s mint ekkor kiderült, ezt követően nem sokkal, egy teljesen új termék, az AirPower. A vállalat egyik fejese, Phil Schiller ekkoriban sokat áradozott a vezeték nélküli töltőpadról, mely képes egyszerre feltölteni a telefonunkat, az okosóránkat és az AirPods fülesünket.

Eltelt a 2017-es esztendő, majd apróbb információmorzsák érkeztek, mely alapján 2018. első felében érkezhet meg a termék. Ahogy telt az idő, úgy olvashattunk újabb pletykákat, hogy szeptemberben, az új iPhone modellek bemutatójakor hallhatunk újra a töltőpadról, hiszen gyártási nehézségei akadtak vele a vállalatnak. Teltek a hónapok, majd eljött szeptember, az Apple pedig még csak említést sem tett róla, s végül lezárták a 2018-as évet anélkül, hogy piacra dobták volna.

Jelenleg immáron 2019-et írunk, de az Apple hivatalosan továbbra sem árulta el, hogy mi lesz az AirPower sorsa. Egy biztos, a 2018-as megjelenésről lecsúsztak. Ami kérdéses, hogy mi lesz vele? Vajon szűk másfél évnyi csúsztatás után kaszálják? Esetleg összeszedik magukat, s hamarosan piacra dobják? Megannyi kérdés, melyekre egyelőre nincs hivatalos válasz, de bízzunk a legjobbakban.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!