Idén is kimaradhat a vezeték nélküli töltés; újabb gondok a MacBook Prókkal – mi történt a héten?

HusztiD 2017.02.25. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 159

Az elmúlt napok folyamán rengeteg érdekességeket olvashattunk az iPhone 8-ról, melyek közül összeszedtük a legérdekesebbeket. Valamint hozzá kell szokni, hogy szeptemberig jóformán minden héten újabb pletykákat várhatunk az új telefonokat illetően.

maxresdefault (1)

Lehet, hogy még idén sem mutatkozik be a vezeték nélküli töltés

Jóformán hétről hétre olvashatunk valamilyen izgalmas pletykát arról, hogy milyen lesz az ősszel megjelenő iPhone 8. Ezúttal a JPMorgan egyik elemzője, Harlan Sur osztott meg néhány érdekességet arról, hogy mire számíthatunk az elkövetkezendő időszakokban.

iPhone-8-and-8-Plus-will-Support-Wireless-Charging

Bővebben itt.

Fordult a kocka, perlik az FBI-t

Utoljára talán még egy évvel ezelőtt olvashattunk az Apple és FBI ügyéről, hiszen nagyjából akkor zárult le végérvényesen. Tudjuk nagyon jól, hogy egy 2015-ös San bernardinói terrortámadás miatt az FBI nekiesett az almásoknak, hiszen az elkövető egy iPhone 5c-t használt, így arra kérték a kaliforniaiakat, hogy törjék fel a telefont.

apple-vs-fbi-logo-seal

Bővebben itt.

Szigorított eljárás miatt nem szivárgott még ki kép az iPhone 8-ról

Minden évben, mikor az Apple bemutatja az aktuális iPhone modelleket, azt megelőzően hosszú hónapok munkáinak nyomát láthatjuk. Mielőtt Kínából elküldenék az aktuális prototípusokat a cuperinói főhadiszállásra, előtte szigorú teszteknek vetik alá az aktuális csúcskészülékeket. Nincs ez máshogy a jelenlegi iPhone 7s avagy 8-as modellekkel sem.

iphone-security-case

Bővebben itt.

Tim szerint legalább annyira nagy ötlet az AR, mint az okostelefon

Az Apple CEO-ja nem olyan régen új interjút adott az Independentnek, ahol a fő téma az AR, vagyis a kiterjesztett valóság feszegetése volt. Nem ez az első eset, mikor Tim erről beszélt, ugyanis a korábbi interjúk során folyamatosan előjött az AR és VR téma, melyekről mindig szívesen elmondja, hogy mit gondol.

pokemon-go

Bővebben itt.

Mégsem azt az iPhone 8-at kapjuk, mint amelyiket várjuk?

Az elmúlt hetek szinte csak az ősszel érkező iPhone 8-ról szóltak, az eddigi pletykák közül pedig már mindenfélét olvashattunk. Most a TrendForce számolt be olyan újabb információkról, amelyek ha igazak lesznek, akkor lényegesen másabb lesz a telefon, mint ahogyan eddig vártuk.

iphone-8-concept-video

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelső felében jött a hír, hogy Ausztráliában pörög a legjobban az Apple Pay, valamint arról szintén hírt adtunk, hogy minden konkurensét lekörözte az almás vállalat. Az első napok folyamán megérkeztek a legújabb béták, majd jött a pletyka, mely szerint márciusban érkezik egy piros iPhone 7. A napok folyamán kisebb tucat hangulatos reklámot adott ki a vállalat, majd Ming-Chi Kuo mesélt arról, hogy forradalmian új előlapi kamera lesz az iPhone 8-ban.

13inchmacbookprokeyboard-800x475

A hét második felében újabb rekordot döntött meg az AAPL értéke, majd egy hivatalos közlemények köszönhetően az is kiderült, hogy Apple Park lesz az eddig Campus 2 néven ismert új főhadiszállás. Végül a jött az infó, mely szerint gondok adódtak a 2016-os MacBook Prók billentyűzeteivel, végül pedig beszámoltunk, hogy iszonyatosan növekszik az iOS 10 elterjedtsége.

Ezek voltak a 2017-es év nyolcadik hetének legérdekesebb hírei. Következő héten újabb bétákat várhatunk, valamint lassan esedékes lenne az is, ha az almások bejelentenék az egy ideje már pletykált márciusi iPad eventet. Reméljük erre hamarosan sor kerül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!