Elemzőknek köszönhetően újabb rekordot ért el az AAPL

HusztiD 2017.02.22. 15:55 Apple 0 db 103

apple-upper-west-side-new-york-city

Egy héttel ezelőtt már beszámoltunk, hogy rekordmagasságot ért el az AAPL értéke, azonban most ismételten meg kell ismételnünk önmagunkat, hiszen újabb csúcsra mászott az Apple. Kicsivel több, mint egy hete még 135 dollár volt az AAPL részvényértéke, legutóbb pedig 136,75 dodóra kúszott fel.

Természetesen minden ingadozásnál vannak indokok, hogy miért történnek. Ezúttal a Morgan Stanley ismert elemzője, Katy Huberty adta ki saját elemzését, ahol arra a következtetésre jutott, hogy az AAPL értéke hamarosan 150 és 154 dollár között lesz. Ezek mellett Katy is beállt a sorba, hiszen szerinte lekerekített kijelzőszéleket kap az iPhone 8 ami mellett arcfelismerő funkció egyaránt bemutatkozik az új telefonban, amit egyébként ezer dollár körüli áron fognak kínálni.

A legutóbbi felmérésekből tudjuk, hogy az Apple meglehetősen gyengén teljesített Kínában, azonban a szakértő szerint ezt a témát csupán a média fújta fel és közel sem akkora a veszély, mint ahogyan állítják. A legutóbbi számításainak következtében pedig az AAPL értéke látott pozitív változást. Ha igazak lesznek az eddigi hírek és elemzések, akkor bizony őszig jelentősen megnő a vállalat részvényértéke.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!