Kisebb tucat hangulatos reklámot adott ki az Apple

HusztiD 2017.02.22. 11:57 iPhone, Videók 0 db 144

maxresdefault (1)

Az utóbbi bő hét folyamán több remek reklámot adott ki az Apple. Rövidke, hangulatos videókban bemutatták milyen a portré mód, majd megtudhattuk, hogy mennyire lesz hangulatos a riói karnevál, valamint Twitter féle iPad Pro kérdezz-felelek szerű anyagokat is kaptunk.

Február elején az almások már kiadtak egy egyetlen éjszaka alatt készített montázst, azonban ehhez kapcsolódóan tettek elérhetővé négy darab rövidebb verziót. A mostani montázsokat egy-egy helyi fotós csinálta egyetlen egy éjszaka leforgása alatt New Yorkban, Tokióban, Sanghaiban és Johannesburgban, míg a videók végén látható, hogy kik felelősek az adott felvételekért. Jól kivehető, hogy az alábbi képek és videók alacsony fényviszonyok mellett készültek, azonban az iPhone 7 kamerája eléggé jól kezeli az ilyen szituációkat.

 

Természetesen nem csak az iPhone 7 van a főszerepben, hanem az Apple az Egyesült Királyságbéli YouTube csatornájára új hangulatos AirPods videókat egyaránt feltöltött. Ha eddig nem tudtátok volna, hogy mi ihlette a vezeték nélküli fülesek dizájntervét, akkor az alábbi videók elárulják számotokra.

 

Bónuszként pedig kaptunk két újabb portré módot bemutató reklámot egyaránt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!