KGI: forradalmian új előlapi kamera lesz az iPhone 8-ban

HusztiD 2017.02.22. 13:55 iPhone 2 hozzászólás 499

iphone-8-concept-01

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, aki most arról osztott meg új infókat, hogy szerinte milyen lesz az iPhone 8 előlapi kamerája. Az utóbbi időben egyre többet olvashattunk arról, hogy arcfelismerős funkcióval érkezik az új telefon, azonban a szakértő teljesen egyetért ezekkel az állításokkal.

Kuo úgy hiszi, hogy az iPhone 8-ban egy sokkal jobb, fejlettebb, vagyis egyszóval egy forradalmian új előlapi kamera kap helyet. Az új szenzor képes lesz az arcfelismerésre, amivel lényegében hitelesíthetjük magunkat a Touch ID mellett, valamint a beépített infravörös érzékelőinek köszönhetően képes lesz a 3D letérképezésre. Ez jól jön majd a 3D szelfik készítésekor, de akár játékoknál és a kiterjesztett valóságnál (AR) egyaránt a felhasználók hasznára lehet. Egyszóval akad benne bőven potenciál.

Ha minden igaz, akkor az Apple a PrimeSense segítségével valósítja meg mindezt, akiket még 2013-ban vásároltak fel. Ha pedig azt nézzük, akkor az almások sokat fejlesztettek az iPhone 7 Plus kameráján, így nem lenne csoda, ha egy ilyen újdonságot kihagynának, amely megannyi hasznos funkciót rejtene magában.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Csaba - 2017.02.22. 18:19

    Legalább egyszer olvassátok már át a cikket kikerülés előtt! Magyartalan mondat hegyek. Az utolsó mondat pedig értelmetlen.

  2. Lacika54 - 2017.02.22. 18:33

    Csabánál viszont ott a pont!!!
    Korrektor nincs a cégnél?

Szólj hozzá Te is!