Lehet, hogy még idén sem mutatkozik be a vezeték nélküli töltés

HusztiD 2017.02.20. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 351

iPhone-8-and-8-Plus-will-Support-Wireless-Charging

Jóformán hétről hétre olvashatunk valamilyen izgalmas pletykát arról, hogy milyen lesz az ősszel megjelenő iPhone 8. Ezúttal a JPMorgan egyik elemzője, Harlan Sur osztott meg néhány érdekességet arról, hogy mire számíthatunk az elkövetkezendő időszakokban.

Sur úgy hiszi, hogy az Apple immáron két éve dolgozik szorosan együtt a Broadcommal, akik által elhozhatják a vezeték nélküli töltés technológiáját az iPhone-ba. Emiatt a telefon üveg hátlapot fog kapni, mivel a fém hátlap könnyedén interferenciát okozna, így nem tudnák garantálni a gondtalan induktív töltést.

Az elemző szerint nagy eséllyel már idén megkapja a csúcsmobil ezt a régóta várt funkciót, azonban nem tartja kizártnak azt sem, hogy váratnak még egy évet az almások. Miért? Mivel tavaly ősszel a Samsung szó szerint berobbant a Galaxy Note 7 modelljeivel, ezért az almások sem szeretnének egy félkész terméket kiadni. Ha addig nem készülnek el úgy, hogy az biztonságos legyen, akkor egy évet csúsztatni fognak.

Habár idén megjelenhet a vezeték nélküli töltés, Sur szerint lesz még mit fejleszteni az elkövetkezendő évek során. Ha most bemutatkozik ez a funkció, akkor a következő években biztosan a gyors és a távolsági töltési eljáráson fognak munkálkodni a kaliforniaiak.

Igaz még sok idő van addig, de szeptemberben mindenre fény derül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Ironyjakuza - 2017.02.20. 17:20

    Mint már jeleztem ,ha mégis kész akkor csak az üvegben lesz , olyan lesz mint a Samu , vagy ezt figyeld belső akksis lesz feltöltőd aztán oda teszed ahova akarod ;-) . Viheted bárhova ,csak előtte töltsd fel . Á de nagy vagyok !!!!

  2. Zoli - 2017.02.20. 17:39

    Igen, nagy vagy, holnaptól a te ötleteidet olvasgathatjuk. Hordozható teló, miután feltöltötted, óriási…

  3. Ironyjakuza - 2017.02.25. 07:36

    Zoli nem erre gondoltam , azt pedzegettem ,hogy van egy hordozható plusz töltöd ami nem kábelesen tőltöd,hanem csak ráteszed ha kell .otthon úgy tőltöd ,hogy vele együtt tőltöd a telót . Majd le veszed és indul a nap.ennyi .

Szólj hozzá Te is!