Dubaiban nyílik meg a világ legnagyobb Apple Store-ja

HusztiD 2014.08.21. 12:25 Apple, Egyéb 2 db 221

Legalábbis ez derült ki az Edgar exkluzív beszámolójából, ugyanis elcsíptek egy ehhez kapcsolódó álláshirdetést, melyhez később megerősítést is kaptak. Annak ellenére, hogy hivatalosan az Apple még nem erősítette meg a hírt, már szinte biztosra vehető, hogy az Egyesült Arab Emirátus ad otthont a világ legnagyobb almás boltjának.

Az információk szerint a városi bevásárlóközpont adna helyet az új Apple Store-nak, ami egy egész mozi komplexumot foglalna magában. Hogy négyzetméterre pontosan mekkora helyet kap itt az Apple, azt egyelőre nem tudni, viszont a jelenlegi szóbeszédek alapján 2015 első negyedévében nyílik meg – már ha minden megfelelően alakul. A bevásárlóközpontot még 2005 szeptemberében nyitották meg, melyben több, mint 200 ezer négyzetméteren található meg 700 bolt, amin felül még két darab 5 csillagos hotel is helyt kapott.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Patrik - 2014.08.21. 18:24

    Nem vagyok rossz indulatú.. De, ez az arab népség tényleg nem tud takarékoskodni az olajjal. Kiváncsi leszek 20-30 ev mulva milyen szegénység fog ott lenni. Mellesleg ez a “hatalmas” Apple Store felesleges. Az arabok eddig is vették az iPhone-t MacBook-ot stb. Na mindegy :)

  2. Fet - 2014.08.21. 23:41

    Már rég nem az olajból élnek, hanem a turizmusból. A GDP 6%-a származik az olajból, ugyh nem annyira hülyék, mint gondolod. Egyiptom-Tunézia, na ezek az igazi gyökerek!

Szólj hozzá Te is!