Megnyitotta kapuit az eddigi legcsodálatosabb Apple Store

HusztiD 2020.09.14. 15:55 Apple, Videók 0 db 514

marina-bay-sands

Régebben talán többször olvashattunk arról, hogy egy-egy Apple Store nyílik a világ bármelyik pontján, azonban az utóbbi időben talán kijelenthetjük, hogy az egyediségre gyúrnak rá az almások. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az elmúlt napok folyamán Szingapúrban, a Marina Bay Sands-ban megnyíló üzlet.

Az egész bolt érdekessége, hogy egy nagy kerek gömböt képez, mely lényegében a vízen lebeg. A bejáratig egy hosszú, 45 méteres híd vezet, ahol egy zárt teremben találhatjuk magunkat. Amennyiben előre megyünk a mozgólépcsőn felé, akkor juthatunk el a legcsodálatosabb teremig, ahol lényegében bármely oldalról beláthatjuk az adott térséget. Ezzel kapcsolatosan pedig a Superadrianme TV YouTube csatorna töltött fel egy igen hangulatos videót, amelyet mindenképpen érdemes lecsekkolni.

Érdekesség továbbá, hogy a jelenlegi járványhelyzetben az Apple oldalán előre le kell foglalni egy időpontot, hiszen a koronavírus járvány miatt csak korlátozott számú vásárlókat engednek be egyszerre az üzletbe.

Figyelem! Gamer széket keresel verhetetlen áron? Jó helyen jársz!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!