Dubaiban nyílik meg a világ legnagyobb Apple Store-ja

HusztiD 2014.08.21. 12:25 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 276

Legalábbis ez derült ki az Edgar exkluzív beszámolójából, ugyanis elcsíptek egy ehhez kapcsolódó álláshirdetést, melyhez később megerősítést is kaptak. Annak ellenére, hogy hivatalosan az Apple még nem erősítette meg a hírt, már szinte biztosra vehető, hogy az Egyesült Arab Emirátus ad otthont a világ legnagyobb almás boltjának.

Az információk szerint a városi bevásárlóközpont adna helyet az új Apple Store-nak, ami egy egész mozi komplexumot foglalna magában. Hogy négyzetméterre pontosan mekkora helyet kap itt az Apple, azt egyelőre nem tudni, viszont a jelenlegi szóbeszédek alapján 2015 első negyedévében nyílik meg – már ha minden megfelelően alakul. A bevásárlóközpontot még 2005 szeptemberében nyitották meg, melyben több, mint 200 ezer négyzetméteren található meg 700 bolt, amin felül még két darab 5 csillagos hotel is helyt kapott.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Patrik - 2014.08.21. 18:24

    Nem vagyok rossz indulatú.. De, ez az arab népség tényleg nem tud takarékoskodni az olajjal. Kiváncsi leszek 20-30 ev mulva milyen szegénység fog ott lenni. Mellesleg ez a “hatalmas” Apple Store felesleges. Az arabok eddig is vették az iPhone-t MacBook-ot stb. Na mindegy :)

  2. Fet - 2014.08.21. 23:41

    Már rég nem az olajból élnek, hanem a turizmusból. A GDP 6%-a származik az olajból, ugyh nem annyira hülyék, mint gondolod. Egyiptom-Tunézia, na ezek az igazi gyökerek!

Szólj hozzá Te is!