Az iPhone 4S tulajdonosok nagyon szeretik a telefonjukat

Helme 2011.12.03. 09:00 Apple, iPhone 7 hozzászólás 289

Az iPhone 4S, a megérkezése előtt kétségtelenül az eddig legjobban utált iPhone volt, ugyanis senki nem ezt várta. Aztán Steve Jobs sajnálatos halálával kicsit átértékelődött a készülék, többen 4 Steve-nek hívják az Apple legújabb telefonját. A részvények egy-két napig megsínylették, hogy nem az ötös verziószám jelent meg, de amikor kiderült: rekordszámú előrendelés érkezett, újra szárnyalni kezdtek a papírok.

A ChangeWawe egy piackutató cég, mely most az iPhone 4S tulajdonosok elégedettségét monitorozta. Összesen kétszáz embert kérdeztek meg arról, hogy mit gondol az új telefonjáról. A válaszok minden képzeletet felülmúltak. Bár csupán kétszáz válaszadó volt, mégis reprezentatív módon történt a felmérés aminek köszönhetően, a nagy átlagra ki lehet vetíteni. Ugye Magyarországon a televíziózási nézettségi adatokat 1200 ember generálja, majd azt szorozzák fel országosan, a statisztika algoritmusok durva dolgokra képesek.

A kitöltött kérdőívek alapján az iPhone 4S tulajdonosok 96%-a meg van elégedve a készülékkel. Ez azért kifejezetten jó adat, mert az iPhone 4 esetén “csupán” 93% volt. A legjobban kedvelt funkció a Siri, mely ugye hazánkban nem érhető el magyar nyelven, ráadásul komoly problémák is vannak vele, melyről már többször beszámoltunk. Ezenkívül megemlítették a kiemelkedő teljesítményű kamerát a gyors böngészést. Problémaként hozták fel az akkumulátor üzemidőt, illetve azt, hogy még mindig nem lehet 4G-s adatátvitelről beszélni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

7 hozzászólás

  1. sarokfasz - 2011.12.04. 05:08

    a 4s többször dobja el a hálózatot mint a 4 aminek ez volt a legnagyobb hibája , ráadásul ezt még csak nem is kell rosszul fogni hozzá ….
    gyorsaságban nincs észrevehető különbség , kamerában dettó … most komolyan gondolja valaki hogy ez most sokkal jobb telefon lett?? persze belül jol összekutyultak hogy a 4-es alkatreszek ne legyenek jok hozzá szokás szerint … nekem egy dolog miatt jo mert szerviz vok igy megint több alkatreszt tudok eladni ennyi … remelem most hogy ez a majom jobs eldobta a kanalat valtozik a hozzaallas bar a masik buziforma sem tul biztató elsô ranezesre hehe

    • Poz - 2011.12.04. 17:28

      Igazi igényes/profi hozzászólás, gratulálok hozzá!…soha sem értettem, hogy az ilyen ember miért érez késztetést arra, hogy “közkincs”-é tegye a gondolatait…

      u.i.: “szerviz vok” -> LoL

  2. Informator - 2011.12.04. 17:30

    “Siri, mely ugye hazánkban nem érhető el” sure?

    • KeleMan - 2011.12.04. 19:04

      Elérhető, de nem magyarul. (Amúgy valóban félreérhető volt, javítottam.)

  3. Bendagaz - 2011.12.04. 19:17

    Üdv.
    Valaki tud arról információt,hogy olyan alkalmazás létezik-e,hogy hívás közben is lehet használni a diktafont?Amit eddig találtam azokat csak úgy lehet használni ha a hívást befejeztem.Köszönöm

  4. common89 - 2011.12.04. 19:51

    Hali! bocsi hogy ide írok de nem tudtam hova írjak.
    Segítségeteket szeretném kérni. Iphone 4-esem ma ráakartam itunesra dugni erre ezt írja ki “ez az iphone nem használható mert az apple mobilkészülék szolgáltatás nem indult el” ez mégis mit jelent mit csináljak?

  5. Kriszta84 - 2011.12.05. 11:36

    En is nagyon szeretem az Iphone-mat:)

Szólj hozzá Te is!